Top 10 lucruri ciudate vândute pe internet

Oare de ce cumpără oamenii lucruri ciudate? Ce fac cu aceste achiziții? Și de ce plătesc atât de mulți bani pentru ceva care, aparent, nu are nicio utilitate?

Cu puțină cercetare pe internet, am reușit să aleg cele mai ciudate 10 lucruri vândute pe internet.

  • Cineva care să stea la coadă în locul tău

În Washington DC, oamenii au posibilitatea de a plăti pe cineva care să stea la coadă în locul lor. Acest lucru este implementat de site-ul Linestanding.com.

  • Un picior de piatră

O persoană din Maine a plătit 1 milion de dolari americani pentru un picior de piatră.

  • Ficat de om

Deși legile interzic vânzarea organelor vii, ficatul unui om a reușit să ajungă la o ofertă de peste 5 milioane de dolari, înainte ca autoritățile să ia măsuri.

  • Urină de lup

Se presupune că urina de lup alungă animalele sălbatice nedorite, păcălindu-le că prădători stau la pândă în apropiere.

  • O mască cu care să arați ca Barry Chuckle

Costă numai 3,58 £ și poate fi purtată la petrecerea de Halloween.

  • Piatră USB piatră-usb

Tot ce trebuie să faceți este să conectați cablul usb la piatră. Cu toate acestea, piatra nu face nimic și nu conține niciun fel de dispozitiv, însă oamenii nu s-au putut abține să o achiziționeze.

  • Insulă privată

Dacă ești destul de bogat și îți place să te relaxezi singur, în mijlocul oceanului, atunci Insulele Vladi sunt perfecte pentru tine.

Page Title
Care sunt TOP 5 metode prin care CÂȘTIGI CLIENȚI cu ajutorul website-ului?
Înscrie-te la o consultanță gratuită!
  • Prieteni imaginari

Pare destul de ciudat să plătești pentru a avea prieteni imaginari, însă un bărbat a plătit destul de mult pentru partenerul său imaginar. Cunoscut sub numele de Jon Malipieman, prietenul invizibil a fost vândut pentru suma de 3.000 de dolari americani.arnold-shwarzenegger

  • Statuia lui Arnold Shwarzenegger obez

Cum ar fi arătat Arnold Schwarzenegger dacă ar fi fost obez? Cineva s-a gândit să comande o astfel de statuie în mărime naturală.

  • Pământ pe Lună

Ei bine, nu toată lumea își permite sau își dorește „pământ pe lună”, însă unii curioși au făcut deja câteva achiziții de acest fel. Un acru de teren pe lună costă cca 32 de dolari, iar pietrele de pe lună sunt considerate comoara națională a Statelor Unite. Încercarea de a vinde aceste pietre este ilegală.

Dacă ți-a plăcut articolul cu „10 lucruri ciudate vândute pe internet”, citește și despre „cabina de probă virtuală pentru magazinul online”!

Page Title
Care sunt TOP 5 metode prin care CÂȘTIGI CLIENȚI cu ajutorul website-ului?
Înscrie-te la o consultanță gratuită!