Cum să crești profiturile companiei tale de Valentine’s Day?!

Mai sunt 2 zile până pe 14 februarie. De  Valentine’s Day îndrăgostiții fac cadouri, iar companiile fac bani. Tradiție americană, dar care crește profiturile în orice companie care știe să profite de ea, fie că vorbim de firmele românești, de cele nemțești sau de asiatici. Dacă ai o companie și vrei să rămâi pe linia de plutire, ar fi bine să profiți de ziua de Duminică și să le dai oamenilor ceea ce își doresc!

Ce produse sau servicii ar putea avea succes de Ziua Îndrăgostiților? Răspunde-ți la întrebare și s-ar putea să faci o sumă frumușică.

Și pentru că noi credem în puterea exemplului și suntem receptivi la nevoile clienților noștri, îți prezint cadoul nostru pentru tine de Valentine’s Day:

UN INFOGRAFIC inspirațional care o să-ți răspundă la întrebări legate de nevoile clienților și în care îți prezint 13 IDEI CREATIVE PENTRU PRODUSE ȘI SERVICII MAI PUȚIN SEXY!

cum-sa-cresti-profiturile-companiei-tale-de-valentines-day-01
Cum să crești profiturile companiei tale de Valentine’s Day?! – Emiral Media

Ziua Îndrăgostiților este o sărbătoare cu și despre emoții. Ea are o însemnătate diferită pentru fiecare dintre noi.

Nici oamenii de Marketing nu rămân indiferenți de Valentine’s Day. Foarte multe branduri au lansat campanii an de an, multe dintre ele însoțite de reclame video bine gândite. Așadar, vreau să-ți prezint una dintre reclamele mele preferate.

Tu – O declarație de iubire, de Schwarzkopf – 18.242.716 de vizualizări pe Youtube

Schwarzkopf a reușit să transpună într-un clip o declarație de dragoste foarte frumoasă. Este un clip emoționant care ne arată că fericirea-i un lucru mărunt și că totul stă în acele lucruri mici care ne fac să ne îndrăgostim de acea persoană.

Reclama a avut un succes extraordinar și a ajuns la peste 18.243.700 de vizualizări pe Youtube.

Înainte să închei, vreau să îți mai prezint încă 2 reclame românești, realizate cu ocazia acestei sărbători.

Valentine’s Day: Vodafone – Meriți

Orașul Florilor – Este timpul să faci un gest. Oferă flori de Valentine’s Day!

Dacă pui preț pe tine și pe afacerea ta, citește și articolele următoare: „Avantajul de a externaliza serviciile de marketing online” și „De la afacere la branding. Cum creezi un brand?”!