Cumpărăturile online sunt mai ieftine, mai rapide și mai bune!

cumparaturile-online-sunt-mai-ieftine-mai-rapide-si-mai-bune-02

Cumpărăturile online sunt mai ieftine, mai rapide și mai bune. Știai?

Asăzi vreau să îți explic de ce este avantajos să eviți cozile de la casele din supermarket în preajma Crăciunului, pentru a petrece mai mult timp cu cei dragi. În primul rând, economisești două lucruri foarte importante:

Timp

Nu trebuie să-ți mai explic lucruri despre cum pierzi timpul prin magazine căutând un anumit produs și cozile de la casele de marcat. Înțelegi singur de ce economisești foarte mult timp, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.

Bani

Datorită faptului că atunci când cumperi online, magazinul nu mai cheltuiește pentru tine bani pe salariile angajaților, pe chirie și multe altele, este posibil ca pe site să beneficiezi de reduceri pe care nu le vei găsi în magazinele fizice.

cumparaturile-online-sunt-mai-ieftine-mai-rapide-si-mai-bune-03

În al doilea rând, ai multe alte beneficii, printre care:

Comoditate

Dacă vrei să comanzi ceva la 3 dimineața, poți să o faci și nici nu trebuie să te ridici din pat, pentru asta. Nu trebuie să aștepți ca personalul magazinului să-și facă timp să-ți ofere câteva informații, pentru că ai o mulțime de informații despre produs direct pe site. Poți să stai la shopping 2 minute, sau poți să stai 3 ore, fără ca nimeni să îți adreseze clasica întrebare „te pot ajuta cu ceva?”. Și beneficiile vizavi de comoditate pot fi mult mai multe.

Varietate

Stocurile online sunt mult mai bogate în produse decât cele din magazinele fizice. De ce? Pentru că un magazin online îi permite retailerului să achiziționeze un produs după ce primește comenzi de la clienți. Cineva comandă 2 brăduți artificiali pe site-ul lui, iar el îi transmite furnizorului informația, furnizorul livrează produsul și amândoi își primesc banii. Această metodă poartă numele de dropshipping și găsești mai multe informații despre cum funcționează aici (click!).

Mai mult decât atât, cumpărăturile online îți oferă posibilitata de a plăti produsul când îl primești și să îl verifici înainte de a-l plăti, exact ca în magazinul fizic. Un alt beneficiu îl reprezintă părerile clienților sau foștilor clienți pe care le poți găsi atât pe site, cât și pe diferite forumuri în care oamenii împărtășesc unii cu alții păreri și experiențe.