Descoperă succesul! 10 idei de afaceri care au avut success în 2015

Plănuiești o schimbare pentru anul 2016? Să îți spun un secret: Ai o mare calitate des întâlnită la antreprenorii de success: ai aspirații. Ăsta este primul pas atunci când vrei să dezvolți un business.

Uite câteva idei de afaceri care să te inspire în 2016 (și care au avut un success neașteptat în 2015):

  • Cluburi de sănătate pentru generația Y (cei născuți după 1980, „tinerii din ziua de azi”)

Aceste cluburi se axează pe diminuarea consumului de alcool, nutriție sănătoasă, sport.

O altă idee bună este și consultanța pentru îngrijirea sănătății.

  • Aplicații pentru copii

Copii sunt viitorii noștri clienți, așa că a ne împrieteni cu ei și a le câștiga loialitatea încă de pe acum nu este o idee rea. Dacă aceste aplicații îi ajută pe copii să-și dezvolte creativitatea, vei câștiga și părinții de partea ta. Un motiv bun să investești în promovare.

  • Reciclare selectivă

Deși se zvonește că în Timișoara, colectarea selectivă a devenit obligatorie încă din 2012, în București, oamenii încă mai aruncă toate deșeurile în același tomberon. Tot la reciclare selectivă intră și colectarea electrocasnicelor și electronicelor. Te-ai gândit vreodată că poți începe o afacere în acest domeniu?

  • Freelancingul

Este asociat cu primul pas spre angajare sau spre propria afacere și presupune crearea unui portofoliu și ceva experienta profesională, dar și o promovare făcută corect. Este o metodă recomandată pentru a-ți testa spiritul antreprenorial.

  • Consultanță pentru dispozitivele mobile

Tehnologia mobilă este acum accesibilă oricui, dar nu orice om se descurcă cu setările, aplicațiile sau optimizarea sistemului de operare. Dacă poți furniza soluții pentru problemele de pe dispozitivele mobile cu care se confruntă oamenii, de ce să nu oferi soluții contra cost?

Conform unor cercetări realizate de The 60-Second Marketer, există mai multe persoane pe planetă care dețin un telefon mobil, decât persoane care dețin o periuță de dinți.

  • Birou de traduceri

Cine poate nega că piața mondială este în creștere? Piața mondială trece de granițele Chinei și ale Mexicului, iar nevoia de traducători este din ce în ce mai mare.

  • Servicii de monitorizare a angajaților

Este greu să-ți supraveghezi angajații de unul singur, dar s-au găsit numeroase metode pentru a rezolva această problemă. Fii tu cel care le oferă soluții angajatorilor!

  • Reparații smartphone

Repararea unui telefon stricat poate costa mai mult decât achiziționarea unuia nou. Un exemplu bun de afacere care s-a remarcat prin oferirea acestui tip de servicii este iDropped (Pennsylvania).

  • Servicii de contractare

Cum ar fi să scapi de toată birocrația, de interviuri și să închei contracte în câteva secunde… sau să angajezi pe cineva care să facă treaba în locul tău? Poți fi tu cel care oferă astfel de servicii antreprenorilor și managerilor ocupați.

  • Testare afaceri

Există companii care testează aplicații, site-uri, idei de afaceri și multe altele în locul tău. De exemplu, SOASTA s-a remarcat prin oferirea acestor servicii și a crescut într-un an cât alții în 10. Încearcă și tu!

Ce spui? Te-au convins aceste idei de afaceri? Vrei să devii un antreprenor de succes?