Fraud Blocker

Emiral – Soluții de încredere pentru farmacia ta online

Vești bune pentru cei care dețin sau intenționează să-și deschidă farmacii online. Din 24 aprilie, pot fi comercializate online medicamente fără reteță. Noutatea vine ca urmare a adoptării unor modificări în normele care reglementează înființarea, organizarea și funcționarea unităților farmaceutice.

Cum te afectează dacă ai magazin online pharma?

La fel ca și până acum, prezentarea medicamentelor puse spre vânzare impune specificarea denumirii, a indicațiilor terapeutice, a prospectului și a prețului. Consumatorii vor fi obligați să își creeze un cont,acolo unde vor completa un chestionar cu datele personale, cum ar fi vârstă, greutate, înălțime, sex, tratamente curente, antecedente alergice, starea de sarcină sau alăptare. Tot în această secțiune vor găsi istoricul conversațiilor și comenzilor .

Dincolo de ceea ce se întâmplă însă în online, farmaciile care vând pe internet intră într-un proces birocratic, funcționarea fiind permisă doar în baza unor autorizații eliberată de Direcția de Sănătate Publică.  

În plus, un farmacist va fi desemnat să se ocupe, în mod exclusiv, de pacienții care aleg să cumpere online. Acesta va răspunde întrebărilor pacienților, va avea acces la informațiile din cont, precum și la istoricul comenzilor.

Cu ce te putem ajuta?

Pentru că vei lucra cu date cu caracter personal și cu date sensibile, noi ne asigurăm că toate informațiile sunt mereu securizate și că site-ul respectă toate normele GDPR. Cu alte cuvinte, te însoțim în tot procesul de optimizare a magazinului online și suntem alături de  tine, gata să intervenim ori de câte ori este nevoie.

Piața farmaciilor online este în dezvoltare, așa că ai tot ce-ți trebuie ca să le oferi clienților tăi o experiență unică și personalizată. Alege un site rapid, user-friendly, care să completeze imaginea farmaciei.

Contactează specialistul Emiral și discută cu el oferta potrivită pentru business-ul tău! Suntem pregătiți cu servicii de comunicare și marketing, realizare și administrare site, precum și integrare GDPR. Tu vii la noi cu platforma, iar noi o facem competitivă pe piață.

Să fii un pionier este, în sine, o provocare! Așa că, apelează la specialiștii Emiral pentru a-ți ușura misiunea.

Cu prietenie,

Mircea Săplăcan