Înțelegem afacerea ta și creăm împreună strategia prin care ajungi la obiectivele dorite.

Etapa I . Stabilim termenii contractului și batem palma pe acțiuni concrete, implementate de Emiral, în colaborare cu tine și echipa ta.

Etapa II. Realizăm împreună strategia de comunicare, prin care clarificăm direcțiile, campaniile, mesajele cheie, target-ul și obiectivele.

Etapa III. Primești, în cel mult 5 zile de la realizarea strategiei, documentul comprehensiv ce conține toate informațiile discutate, structurate astfel încât să te poți întoarce oricând la planificare.

Etapa IV

Realizăm și îți trimitem planul de comunicare și un preview pe 3 zile pentru planul editorial – respectiv documentul strategic cu prezentare sintetică pentru campanii, obiective, public țintă, mesaje, cuvinte cheie, call to action, frecvență, canale și instrumente de diseminare, KPIs și un document de planificare, pentru 3 zile, realizat în baza strategiei și a planului de comunicare, ce include mesaj, concept de videoblog, blog, campanii PPC și declinare a direcțiilor de comunicare pe canalele și prin instrumentele stabilite.

Etapa V. De îndată ce ai primit documentele de mai sus, ai posibilitatea ca în termen de 3 zile să:

  • Accepți în totalitate documentele;
  • Accepți parțial, cu solicitarea unor modificări;
  • Refuzi în totalitate.

Această etapă de proiect se încheie fie la data acceptării în totalitate a documentelor, fie la data transmiterii modificărilor sau reeditărilor, în maxim 5 zile de la data comunicării comentariilor, în scris.

Etapa VI – realizăm și implementăm planul editorial pe termen mediu și lung, te ajutăm să vinzi mai bine.  

    Vorbește cu specialistul    Creare site impreuna cu project manager