Pantofi Bata old

[rockthemes_specialgridblock avoid_sidebar=”regular” skip_sg=”true”]

  • domeniu de activitateRetail de încălţăminte din piele
  • tip serviciuMagazin online

Preview Site

Scurtă descriere

Un retailer care înțelege puterea online-ului atinge succesul încă de la început. Un astfel de exemplu este Pantofi Bata, un brand italian cu care colaborăm de mai bine de 4 ani.

Bata este cel mai mare brand de încălțăminte din lume, prezent în peste 70 de țări, cu peste 6000 de magazine monobrand, fabrici în 27 de țări și vânzări anuale de peste 365 milioane de perechi de încălțăminte.

Gama completă de produse nu se reduce la încălțăminte, ea este completată cu genți, geci, curele, și produse de întreținere pentru piele.

Despre proiectul Pantofi Bata

Retailerul și-a dorit ca produsele din magazinele fizice să fie diponibile și în online, dar rezultatul final i-a depășit așteptările.

În online, am obținut o rată de conversie mare încă din primele săptămâni, iar în magazinele fizice vânzările au crescut fără niciun fel de promovare. Cu un design curat, în care fotografiile și descrierile de produs sunt punctul principal de interes pentru utilizatori, magazinul online, Bata, evidențiază calitatea încălțămintei și cât de comodă este aceasta.

În prezent, Bata deține 9 magazine fizice în România.


Tehnologii Folosite

  • Tehnologii
  • Tehnologii
  • Tehnologii

Vezi site

[/rockthemes_specialgridblock]