Nina-Sofian-l-1

Promptitudine, amabilitate, foarte bine documentati in legatura cu domeniul pe care il abordeaza. Am avut o experienta anterioara cu o alta firma, un site greoi, nefunctional si am fost nevoiti sa il schimbam. Nu ne asteptam sa fie atat de usoara comunicarea cu echipa Emiral, sa vina ei cu ideile si conceptul, sa fie atat de bine informati in domeniul stomatologiei. Asa ca a fost o surpriza placuta. Este o colaborare foarte buna recomand tuturor sa apeleze la ei pentru un rezultat perfect.

cat de important este ca textele sa nu fie ”copy paste”. Pot spune ca livrati ceea ce promiteti,

Experiența anterioară – este al treilea site pe care îl facem impreuna, m-a determinat sa lucram impreuna.
Îmi place mult cum se lucreaza, designul siteurilor-ului, este friendly, modern, foarte ușor de folosit.V-aș recomanda tuturor. Raportul calitate – preț este corect.

mi-a mai placut ca textele au fost realizate de voi si 100% originale. Initial nu am rezonat foarte bine cu acest aspect insa treptat mi-am dat seama cat de important este ca textele sa nu fie ”copy paste”. Pot spune ca livrati ceea ce promiteti, ca sunteti originali si raspundeti repede.

Il de ceva vreme pe Mircea in online, mai exact pe linkedin. Am inteles ca stapaneste foarte bine domeniul si este focusat pe calitate. De la inceput mi-a captat atentia si increderea.
Nu pot sa spun ca stampanesc domeniul, mi-a placut abordarea, cu ajutorul Emiral mi-am clarificat si eu cateva aspecte legate de bussines si mi-a mai placut ca textele au fost realizate de voi si 100% originale. Initial nu am rezonat foarte bine cu acest aspect insa treptat mi-am dat seama cat de important este ca textele sa nu fie ”copy paste”. Pot spune ca livrati ceea ce promiteti, ca sunteti originali si raspundeti repede.

Echipa Emiral a demonstrat inca de la inceput profesionalism, lucru care a facut ca intreaga comunicare sa fie eficienta.Le-as spune tuturor care vor o prezenta online bine facuta ca sunteti profi si ca intelegeti cu adevarat nevoile si directiile de dezvoltare ale unei afaceri.

Am mai lucrat in urma cu cativa ani impreuna si am apreciat serviciile oferite
Realizarea site-ului a fost intr-o dinamica ce am observat ca este cautata de catre utilizatori, am avut ocazia sa lucrez cu o echipa de profesionisti.

Initierea si planificare proiectului au fost foarte bine structurate iar de la idee la executie totul a fost foarte lin si bine stabilit pentru o executie usor de urmarit si controlat. Echipa a facut o treaba minunata si au fost mereu deschisi la propuneri si ne-au consiliat atunci cand existau solutii mai bune!

Emiral sunt foarte amabili, au o atitudine proactiva, de incurajare si sunt foarte disponibili. Pe Roxana am simtit-o ca pe un sprijin, un prieten, poate si un picut psiholog:D Mi-a placut ca s-a adaptat felului meu de a lucra, m-a dadacit si impins de la spate de oricate ori am avut nevoie. Si pana la urma nu a mai parut atat de greu. Fac o treaba super buna!

vor realiza un proiect frumos, echilibrat si cu impact pentru imaginea

Cei de la Emiral sunt soluția ideală pentru proiectele de amploare, ieșite din tipar. Website-ul unui business este precum cartea de vizită a acestuia, așadar contează foarte mult pe cine alegi să îți conceapă această “primă impresie” către public. Colaborarea noastră cu echipa Emiral a continuat chiar și după lansarea website-ului, iar acest lucru spune multe.

vor realiza un proiect frumos, echilibrat si cu impact pentru imaginea

Experienta anterioara a companiei in a lucra cu Emiral cat si calitatea echipei ne-au determinat sa ii alegem dupa o discutie detaliata asupra proiectului nostru. Cel mai mult ne-a placut comunicarea, interactivitatea, implicarea echipei.
Recomand si altora sa aiba incredere si rabdare, pentru ca indiferent daca au sau nu timp/viziune, impreuna cu Emiral vor realiza un proiect frumos, echilibrat si cu impact pentru imaginea companiei.

Profesionisti. Recomand cu drag echipa Emiral.

foarte buna, am lucrat cu o echipa performanta. Echipa Emiral chiar se

Cunosteam firma, antreprenorul si performanta. Am avut o experienta foarte buna, am lucrat cu o echipa performanta. Echipa Emiral chiar se pricepe si sunt simpatici.