Fraud Blocker

Relaţia dintre un website şi un CRM

 

CRM-ul este un termen care se referă la o suită de practici, strategii şi tehnologii folosite de companii pentru a gestiona şi pentru a analiza interacţiunea cu clienţii, cu scopul de a îmbunătăţi relaţia cu clientul, de a-i elimina reţinerile şi de a creşte vânzările.

Sistemele CRM sunt create pentru a compila informaţiile despre clienţi de-a lungul diferitelor canale sau puncte de contact între client şi companie (website, telefon, e-mail, materiale de marketing şi social media). Sistemele CRM de asemenea îi oferă clientului informaţii detaliate despre datele de contact personale, istoria achiziţiilor, preferinţele în ale cumpărării şi îngrijorările pe care le are.

O relaţie puternică între un website şi CRM este extrem de esenţială. Iată câteva motive pentru care ar trebui să integrezi CRM-ul cu website-ul tău:

Acces instantaneu la date reale

Unul dintre beneficii este faptul că poţi avea acces instantaneu la ultimele informaţii şi date. Integrarea se face în timp real. Nu mai există întrebări referitoare la acurateţea datelor, vezi toate comenzile site-ului, statusul actual al acestora şi toate datele clientului. Acest lucru nu poate duce decât o îmbunătăţire a relaţiei pe care o ai cu clientul şi creşterea vânzărilor.

Economisirea timpului şi creşterea productivităţii

Poţi integra site-ul cu CRM-ul şi astfel nu vei mai pierde timp cu exportul din site şi importul în CRM, existând riscul să pierzi informaţii vitale. Optând pentru o integrare automată între cele două sisteme, vei simplifica treaba administrativă, astfel îţi va creşte productivitatea.

Reprezentantul de vânzări poate avea toate sarcinile sincronizate automat cu evenimentele calendarului lui. CRM-ul îl poate ajută să se concentreze pe oportunităţile importante, arătându-i în mod automat oportunităţile cu cel mai mare potenţial.

Pentru directorul de vânzări, CRM-ul îi pune conceptele de vânzare la treabă.

Cu ajutorul CRM-ului, directorul general poate înţelege cu uşurinţă ce se întâmplă în compania lui şi cu ajutorul rapoartelor, acesta poate lua deciziile de afaceri corecte.

Profesionistul de marketing poate face campanii cu uşurinţă, rapide, cu rapoarte detaliate. Prin integrarea cu site-ul web, acesta poate lansa campanii de marketing pentru clienţi sau utilizatorii înregistraţi, astfel având posibilitatea de creştere a vânzărilor.

Serviciul clienţi este îmbunătăţit

Cu ajutorul unui modul helpdesk poţi seta automatizări prin care răspunzi mai repede clienţilor, îi ajuţi cu informaţiile necesare, îmbunătăţeşti rata de răspuns, procesezi mai multe cereri şi astfel nu mai există riscul că nu poţi răspunde la timp tuturor clienţilor.

Aşadar, CRM-ul îţi automatizează procesul de lucru,  te ajută la creşterea veniturilor afacerii tale, îţi oferă numeroase beneficii pentru angajaţi, mărind productivitatea, îţi dă rapoarte de vânzări şi de marketing şi îţi oferă o protecţie a datelor în timp real.

Dacă şi tu vrei să îţi eficientizezi activitatea şi vânzările, foloseşte soluţia profesionistă oferită de Mini CRM, pentru a-ţi simplifică vânzările şi spunând NU haosului.

Solicita o oferta acum!