Schimbă-te pe tine înainte de a schimba lumea! Povestea actorului care îți va schimba viziunea asupra lucrurilor!

Schimbă-te pe tine înainte de a schimba lumea! Povestea actorului care îți va schimba viziunea asupra lucrurilor!

Ignoră pentru câteva momente toate problemele pe care le ai în acest moment al vieții tale și citește ceea ce îți spun acum. Aceasta este una dintre cele mai triste povești de la Hollywood.

Este vorba despre un copil care a fost extras cu forcepsul la naștere și a rămas cu jumătate de față paralizată, motiv pentru care vorbește cu dificultate.

Părinții săi a avut o căsnicie dificilă, lucru care l-a afectat și a dus la suspendarea și exmatricularea lui din mai multe școli.

A urmat cursurile de dramă la Universitatea din Miami, s-a lăsat de facultate ca să devină actor în New York City, rolurile s-au lăsat așteptate și într-un final s-a mutat cu soția lui la Hollywood.

Numele lui este Sylvester Stallone, unul dintre cei mai faimoși actori americani.

schimba-te-pe-tine-inainte-de-a-schimba-lumea-povestea-actorului-care-iti-va-schimba-viziunea-asupra-lucrurilor-Stallone

Stallone este unul dintre cei mai mari luptători ajunși la Hollywood. Înainte de a visa vreodată să ajungă un actor atât de celebru, Sylvester Stallone era atât de sărac încât a ajuns să vândă bijuteriile soției sale pentru a reuși să cumpere de mâncare în casă.

Bineînțeles că lucrurile s-au înrăutățit și Stallone a ajuns pe străzi, fără casă, fără hrană, fără femeia pe care o iubea. Da, actorul pe care îl admiră atâția oameni în ziua de azi dormea în stațiile de autobuz.

Cel mai greu moment prin care a trecut a venit atunci când a fost nevoit să aleagă între a muri de foame și a-și vinde câinele pentru 25 de dolari ($).

Două săptămâni mai târziu, uitându-se la un meci de box cu Mohammed Ali și Chuck Wepner, a găsit inspirația de a scrie un scenariu pentru celebrul film Rocky.

A scris continuu cca. 20 de ore! S-a chinuit să-l vândă luni întregi, dar nu apuca nici măcar să-și spună speech-ul și era refuzat, întrucât directorii caselor de producție nici măcar nu voiau să asculte ce avea de zis din cauza fizicului său.

A încercat să-l vândă și s-a ales cu o ofertă de 125.000 de dolari ($) pentru text. Dar el era interesat să joace în film nu doar să vândă textul. El voia să fie actorul principal în Rocky. Dar ei voiau un star adevărat și n-au acceptat.

A plecat acasă cu scenariul lui, iar câteva săptămâni mai târziu, este sunat și i se oferă oferă 250.000 de dolari pentru text. El refuză din nou. I se oferă 350.000 de dolari și refuză iar. Voiau filmul lui, dar nu pe el în rolul principal.

După un timp, i s-a oferit 35.000 de dolari pentru scenariu și jolul pe care și-l dorea! Restul este istorie! Filmul a fost declarat cel mai bun film la acea vreme, cea mai bună regie și cel mai bun montaj, a luat Oscarul, iar Stallone a fost numit „cel mai bun actor”.

Din cei 35.000 de dolari, 15.000 a trebuit să-i plăteacă celui căruia îi vânduse câinele (pentru 25 de dolari) ca să-l ia înapoi.

schimba-te-pe-tine-inainte-de-a-schimba-lumea-povestea-actorului-care-iti-va-schimba-viziunea-asupra-lucrurilor-Stallone-01

Astăzi, același Stallone care a dormit în stradă și a vândut câinele pentru 25 de dolari este una dintre cele mai mari vedete de cinema din lume.

Viața este o luptă grea dacă nu ești celebru sau nu te-ai născut bogat. Oamenii îți vor produsele, fără a le păsa de cel care le-a gândit/creat.

Ușile îți sunt închise-n nas și speranțele tale se prăbușesc uneori.

Dar continuă să lupți pentru locul tău în istorie, pentru ceea ce știi că ți se cuvine! Continuă să lupți chiar și atunci când riști să ajungi să dormi pe străzi cum i s-a întâmplat lui Stallone.

Crezi că ești falit? Că nu ești în stare să ajungi sus? Că ești prea mic? Șterge-ți ideile astea din minte și nu renunța vreodată la visul tău!

Schimbă-te pe tine înainte de a schimba lumea!