Servicii all inclusive pentru magazinul online

Știu că sunteți cu gândul la concediu, dar nu despre hotelieri mi-am propus să vă vorbesc astăzi, cel puțin nu despre cei clasici. Ci despre cei care vin, se instalează la tine în birou și te scapă de multă muncă sau hârțogăraie inutile, ca tu să te poți pregăti de sărbători așa cum trebuie. Sună bine?

Săptămâna aceasta am tot povestit cu antreprenori care caută un sistem de gestiune și facturare pe care să îl poată integra în magazinul lor online. Adică o soluție care la vânzare să scadă stocul, să emită factură și să o livreze clientului în mod automat.

Desigur că putem face asta pentru voi! Ba chiar mai multe. Știm soluția ideală care elimină până la 80% din tot ce înseamnă munca manuală cu acte, încasări, stocuri, facturi, inclusiv contabilitate. Îți echipăm magazinul online cu cel mai popular soft de gestiune și facturare în rândul antreprenorilor mici și mijlocii din România.

Ce obții când integrezi magazinul online cu Smart Bill?

Ai actualizare în timp real: atunci când încarci un stoc în aplicație, modificările se transmit automat în stocul din magazin.

Ai integrare cu eMAG Marketplace: adică aplicația emite dintr-un clic facturile, le pune în conturile eMAG ale clienților și scade stocul automat.

Ai evidența livrărilor: încărcarea borderourilor de la curieri în aplicație se face cu o corelare automată între facturi și încasări.

Ai costuri mai mici: integrarea magazinului tău online cu Smart Bill reduce volumul de muncă echivalent a două persoane.

Ai toate motivele să te concentrezi pe business: integrarea aplicației îți face viața mai ușoară, ca tu să poți să-ți analizezi concurența și să începi să lucrezi la strategia potrivită pentru publicul tău.

Iar ca să te asiguri că magazinul chiar vinde pentru tine, echipa Emiral Media te ajută să gândești și implementezi cele mai eficiente planuri de marketing digital. De la strategie gata de pus în practică și până la campanii de promovare pe termen scurt și lung, specialiștii noștri îți învață site-ul să lucreze la atingerea obiectivelor tale de business.

Nu pierde vremea, sună și află ce putem să facem pentru tine. Venim cu all inclusive pentru magazinul tău online.

 

Cu prietenie,

Mircea Săplăcan