Ținute office 2016: Top 5 oameni de afaceri cu stil

Vedem zilnic ținute office, unele par impecabile, altele lasă de dorit. Dacă până acum imaginea avea un cuvânt de spus când încheiam un contract sau când ne prezentam proiectele la job, tendințele din 2016 deja ne încurajează să avem o imagine impecabilă la fiecare întâlnire de afaceri și de fiecare dată când suntem la birou.

Tendințele se schimbă tot timpul și mulți țin pasul cu ele, ceea ce ne lipsește este stilul. Sunt sigură că știi deja secretele unei afaceri de success sau cum să obții un job bun, dar este timpul să te focusezi puțin și pe imaginea ta din offline.

Știu că este greu să alegi tinute office potrivite atunci când ai un plan măreț în care imaginea contează. Așadar, m-am gândit să-ți prezint 5 celebrități incredibil de bine îmbrăcate care să te inspire.

  1. David Walker Smith

David Walker Smith este recunoscut (și pe bună dreptate) ca fiind unul dintre cei mai bine îmbrăcați oameni de afaceri din lume. Anul trecut a fost numit Director General al renumitului grup de magazine Fenwick.

  1. Diego Della Valle

Cine nu a auzit de Diego Della Valle, CEO al Groupului Tod?

„Stilul italian este ca o atitudine naturală. Vorbim despre o viață de bun gust. Stilul nu trebuie sa fie scump. Simplu, dar cu bun gust. Poți cumpăra luxul. Bunul gust nu poate fi cumpărat.” Acesta este unul dintre citatele sale celebre care mă inspiră și mă ajută să fac alegeri potrivite.

Și americanii l-au inspirat: „Îmi place și admir cultura americană și visul american. Am învățat atât de multe lucruri despre americani, industria de încălțăminte și strategii de marketing. Am prins secretele ținutei casual americane, care este elegantă și comodă, retro și modernă, și cum s-o combini cu ceva italian, de lux și lucrat manual.”

  1. Luca Cordero di Montezemolo

La 68 de ani, fostul Ceo al Grupului Ferrari, Luca Cordero se îmbracă impecabil. Anul trecut, pe 10 septembrie, Montezemolo a demisionat din funcția de președinte și președinte al Ferrari. La scurt timp după aceea, pe 26 noiembrie 2014, Cordero di Montezemolo a fost numit președinte non-executiv al operatorului italian de transport aerian „Alitalia„.

  1. Marco Bizzarri

Marco Bizzarri, un mare nume în modă, pare să fie cel ce va influența moda, inclusiv tendințele office, în anii ce vor urma. Bărbații ar trebui să se inspire din stilul său vestimentar, nu doar când își cumpără ținute office, ci tot timpul.

  1. Mark Leigh Bouris

Mark Bouris este un australian care a atins succesul și s-a remarcat în afaceri când a fondat Wizard Home Loans. Specialiștii în modă l-au clasat ca fiind unul dintre cei mai bine îmbrăcați oameni de succes.

Înainte să pleci la shopping, petrece-ți 5 minute analizând aceste ținute office și inspiră-te. Dar nu uita sfaturile lui Luca Cordero di Montezemolo despre bunul gust.

Emiral media știe că imaginea contează și iubește bunul gust. Acesta este lucrul care îi ajută pe specialiștii noștrii să creeze website-uri atât de atractive. Așadar, ai grijă de imaginea ta din online și alege ținute impecabile pentru întâlnirile de afaceri. Numărul clienților va crește o dată cu profitul firmei tale.

Sunt atâtea contracte mari care te așteaptă. Succes!