Îți dorești să fii în pas cu vremurile? Să generezi încredere în relația cu clienții tăi?

Un video, creat cu pricepere, va face cunoscută povestea ta și a brandului tău, și va demonstra cum produsele și serviciile tale pot face viața mai bună și mai ușoară pentru clienții tăi.

Ce îți oferim?

Identificăm constant metode noi de promovare, eficiente și de impact, astfel încât tu să fii în trend. Iar Video Marketingul este printre cele mai bune soluții în acest moment.

Prezentare companie

 

Realizăm pentru tine un video scurt, din care să reiasă unicitatea companiei tale, cu impact semnificativ asupra publicului țintă, viitorii tăi clienți și colaboratori de business.

Prezentare servicii& produse

 

Transformă vizitatorii websiteului tău în viitori clienți, exemplificând în avans beneficiile produselor și serviciilor pe care le oferi, cu accent pe ce probleme rezolvă acestea. Videoclipurile practice sunt foarte apreciate atât de public, cât și de Google.

Noutăți & updates

 

Ține audiența la curent cu ce se întâmplă nou la tine în companie. Lumea este interesată să vadă că evoluezi periodic, acest lucru adăugând un plus de încredere.

Interviu

 

Este important ca angajații tăi să aibă vizibilitate, oferind credibilitate afacerii tale, atât pentru viitorii tăi angajați și colaboratori, cât și pentru clienții care au nevoie de un plus de convingere că tu și echipa ta sunteți alegerea potrivită.

Studiu de caz

 

Studiile de caz și testimonialele contează enorm. oferind autenticitate și încredere, dovezi ale calității afacerii tale. Cifrele și statisticile sunt importante, mai ales pentru oamenii care au o abordare rațională asupra vieții.

Podcast

 

Antreprenorii pot ieși din conul de umbră cu podcasturi, oferind clienților câteva detalii inedite din interiorul afacerii lor. Oamenii adoră să asculte povești de success, cu toată încărcătura lor dramatică, și pot astfel relaționa mai bine cu brandul respectiv.

Short video

 

Video-uri interactive pentru Tik-Tok, Instagram, Youtube și chiar pentru vloguri! Fiindcă prezența pe Social Media este incredibil de importantă în perioada pe care o traversăm. Dacă nu dispui de aparatura necesară și nici nu simți că ai fi profesionist, te ajutăm noi să realizezi video-ul potrivit.

Cum lucrăm ?

Experiența ne-a învățat pașii care ne asigură succesul, iar miile de clienți satisfăcuți ne-au ajutat să organizăm cât mai bine procesul de creație și livrare de video. Este rândul tău să fii satisfăcut de noi și să te bucuri de rezultate.

De ce să apelezi la Video Marketing ?

Nu doar un trend trecător, ci o necesitate absolută indiferent de dimensiunea afacerii tale. Pe scurt, iată ce poate face un video bine realizat pentru tine:

îți crește notorietatea;
transmiți informația mai clar și mai rapid;
construiești într-un timp scurt o relație de încredere cu clienții tăi;
educi în avans publicul țintă: viitorii clienți, colaboratori, angajați.
Indexare mai rapidă pentru website, căci Google favorizează conținutul video;
Solicită ofertă!
Îți răspundem în aceeași zi.

Părerile clienților

Am lucrat cu echipa Emiral Media pe parcursul mai multor proiecte complexe si pot să spun că nu m-au dezamăgit niciodată.

Sunt acolo ori de câte ori am nevoie si mereu m-au surprins cu soluțiile creative pe care mi le-au propus. M-au ghidat cu profesionalism atunci când imi era greu sa înțeleg detaliile tehnice și tot ceea ce stă în spatele muncii lor.

Sunt o echipă pe care o recomand cu drag tuturor celor care își doresc calitate, solutii si eficientă.

Nina Sofian
Psiholog&Coach