Fraud Blocker

Vrei să-ți aducă Moș Crăciun un site așa cum ai visat?

vrei-sa-ti-aduca-mos-craciun-un-site-asa-cum-ai-visat-123

Vrei să-ți aducă Moș Crăciun un site așa cum ai visat?

De site are nevoie orice afacere, orice blogger, orice vedetă sau persoană care vrea branding personal ș.a.m.d. Iar brandingul personal nu mai este demult un lux rezervat doar directorului de multinațională sau antreprenorilor de succes, ci o necesitate pentru orice persoană care vrea să fie ușor de găsit și de recunoscut.

Hai să vorbim puțin despre site-urile de prezentare ale companiilor și magazinele mari!

Cea mai frecventă întrebare pe care o primim de la clienți este: „Afacerea mea este foarte mică (3 angajați), iar produsul nu poate fi vândut online. Am într-adevăr nevoie de un site?

Da, dacă ai o afacere, automat ai nevoie și de un site web. Pe de altă parte, întrebarea mea este: De ce respingi din prima posibilitatea de a-ți vinde produsul pe internet? Pe internet poți vinde absolut orice. Dacă nu mă crezi, uite 10 lucruri foarte ciudate care s-au vândut pe internet de-a lungul timpului!

vrei-sa-ti-aduca-mos-craciun-un-site-asa-cum-ai-visat-12334

Peste 20 de milioane de oameni efectuează comenzi pe internet chiar în acest moment.

Permite-mi să clarific un lucru: eu nu spun că ar trebui să-ți concentrezi toate eforturile asupra vânzărilor online, deși în cazul în care produsul poate avea succes într-un magazin online, te sfătuiesc să profiți de acest lucru și să permiți publicului tău țintă să ajungă ușor și rapid la magazinul tău, la produsele tale, la tine (ca business).

Acestea fiind spuse, nu este suficient să ai doar un site web. Trebuie să ai un site care să arate profesional, dacă vrei să fii luat în serios. Acum, foarte mulți consumatori caută informații pe internet înainte de a cumpăra ceva dintr-un magazin fizic. Site-ul tău poate fi șansa perfectă să creezi o primă impresie bună cumpărătorului. În cazul în care site-ul tău pare să fi fost proiectat de un amator, vei rata șansa de a face o primă impresie bună.

Unul dintre cele mai mișto avantaje în online este că poți concura cu „băieții mari” încă de la început. Tot ce trebuie să faci este să deții un site bine conceput și foarte atractiv. Site-ul tău reflectă profesionalismul și imaginea afacerii tale. În afaceri, ești ceea ce cred oamenii despre tine.

Poate că afacerea ta este mică, dar în online afacerile cresc cât ai zice pește, iar mărimea afacerii nu contează. O companie cu 10.000 de angajați fără site pierde teren în fața unei afaceri mici cu un site bine creat. De ce?

Pentru că lumea se mută pe internet.

Vrei să-ți aducă Moș Crăciun un site așa cum ai visat? Cum vrei să fie acest site? Cum ar trebui să arate?

Citește și despre „cabina de probă virtuală pentru magazinul online”!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *