Vrei un magazin online? Iată 7 magazine online extraordinare, create de Emiral Media!

Un magazin online nu este un simplu site. Emiral Media îți oferă soluții integrate pentru ca afacerea ta să beneficieze de maximă expunere în spațiul online. Ai nevoie de un spațiu virtual pe măsura afacerii tale. Iată 7 magazine online extraordinare, din portofoliul Emiral Media, care să te inspire!

Pantofi Bata

http://www.pantofibata.ro/

magazin-online-06

Bata s-a impus ca producator de încălțăminte elegantă și de calitate. Fondată în 1984, în Cehia, Bata a ajuns atăzi cel mai mare brand de încălțăminte din lume, fiind prezent în peste 70 de țări, având peste 6000 de magazine monobrand, fabrici în 27 de țări și vânzări de peste 365 milioane de perechi de încălțăminte vândute anual.

Gama completă de produse nu se rezumă la încălțăminte, ea este completată cu genți, geci, curele și produse de întreținere pentru piele și piele întoarsă.

New Balance

http://www.new-balance.ro/

magazin-online-05

Până în prezent, New Balance este compania care lansează adidași în cele mai multe variante de lățime. Toate modelele pe care o să le găsești o să fie substanțial mai scumpe decât cele oferite de competiție, dar merită toți banii.

Floraria Tria’s

http://www.florariatrias.ro/

magazin-online-04

După 14 ani de activitate, Florăria Tria’s se mândrește cu o rețea de 21 de magazine proprii. Îi puteți găsi la Drobeta Turnu Severin, Craiova, Slatina, Pitești, Ploiești, Brașov, Giurgiu, Constanța și, bineînțeles, la București.

Se diferențiază, mai ales, prin profesionalism, personalul calificat, pregătit să vă ofere informațiile necesare îngrijirii diferitelor tipuri de plante, dar și prin prețurile foarte bune la care puteți cumpăra plantele importate sau crescute în serele proprii.

Reprezentanții Tria’s din Olanda ne asigură de cea mai mare varietate de plante din câte am văzut până acum.

Flipper Shop

http://www.flippershop.ro/

magazin-online-03

În anul 2003, Flipper Shop a deschis magazinul fizic de hrană, de pe B-dul Dinicu Golescu, nr. 14, sector 1, București. Iar în 2010, a apărut magazinul virtual www.flippershop.ro. Se diferențiază prin consultanța de specialitate care este oferită clienților și dietele veterinare care pot fi comercializate atât online cât și în magazinul fizic.

Budureasca

http://budureasca.ro/magazin/

magazin-online-02

Viile Budureasca se întind pe o suprafață de 275 hectare.

Vinurile roşii, produse la Budureasca, sunt obţinute din struguri din diferite soiuri: Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagră, Merlot, Pinot Noir şi Shiraz. Vinurile roşii obţinute din aceşti struguri au culoare strălucitoare cu o intensitate ridicată şi rezistenţă în timp, câştigând foarte mult prin învechire.

Vinurile albe, şi în special cele din soiurile Tamioasa Românească sau Muscat Ottonel, sunt şi ele favorizate de condiţiile naturale din zona Viilor Budureasca: perioadă lungăde strălucire a soarelui şi solul alcătuit din cernoziomuri şi calcar. Vinurile albe de Budureasca sunt produse din soiurile: Sauvignon Blanc, Feteasca Regală, Tămâioasa Românească, Chardonnay, Feteasca Albă, Pinot Gris, Riesling şi Muscat Ottonel.

1dress2wear

http://www.1dress2wear.ro/

magazin-online-01

Pentru a înțelege filosofia acestui brand trebuie doar să citești titlul „One dress to wear” și citatul “Life is a beautiful thing and there’s so much to smile about” (Marilynn Monroe).

1Dress2Wear nu este un brand obișnuit. Pe lângă hainele pe care le achiziționezi, primești și o mulțime de zâmbete și priviri admirative. GARANTAT.

Uleiuri naturale

http://www.uleiuri-naturale.ro/

magazin-online-08

Din 1994, OLEOMET comercializează și produce uleiuri presate la rece rafinate, derivate ale acestora și produse feroase. În prezent, principala activitate a societății este producerea uleiurilor naturale din seminte neprelucrate termic (PRESATE LA RECE), marca fiind înregistrată la OSIM sub numele de „VALAHIA”.