Știm cât de important este să primești proiectul la timp. De aceea, primești un Manager de Proiect dedicat care va comunica atât cu tine, cât și cu echipa tehnică, în toate etapele colaborării.

Tot ce trebuie să știi despre etapele în care site-ul tău începe să vândă online:

 1. Semnarea contractului și a brief-ului de proiect: după ce am clarificat nevoile de business și soluțiile optime pentru acestea, semnăm documentele în care sunt stipulate în detaliu elementele colaborării.
 2. Conținut site: centralizezi și ne trimiți elemente de identitate vizuală, fotografii și alte materiale de care avem nevoie pentru a începe activitatea.
 3. Web design: Echipa de specialiști în grafică lucrează la cea mai bună soluție vizuală pentru ca site-ul tău să fie intuitiv și să cucerească vizitatorii.
 4. Grafică la prima vedere: Îți prezentăm grafica pentru prima pagină a site-ului. Poți accepta, modifica sau refuza propunerea, situație în care revenim cu o a doua variantă.
 5. Revizia graficii: observațiile tale sunt de îndată implementate pentru a răspunde 100% viziunii tale.
 6. Aprobarea graficii: acordul tău va fi înregistrat în scris, astfel încât tu ai garanția unei lucrări executate ca la carte.
 7. Web development: Site-ul tău devine funcțional. Dezvoltăm fiecare opțiune specificată în brief.
 8. Content: Adăugăm conținutul furnizat de tine sau realizat de noi. Acum ești pregătit să transformi vizitatorii în clienți.
 9. Revizie content: Primești site-ul, având content-ul și programarea implementate, iar tu ai timp să analizezi, să te consulți cu echipa ta și să ne trimiți observațiile.
 10. Ultimul retuș: Implementăm modificările cerute de tine și pregătim site-ul să performeze online.
 11. Testarea site-ului și debugging: Testăm și remediem eventualele erori apărute, astfel încât să îți asigurăm un site în funcționare perfectă pe orice device.
 12. Manual de utilizare: Primești un manual de utilizare a site-ului. Acesta te învață cum să modifici conținutul.
 13. Finalizarea proiectului: Site-ul este configurat și îl verificăm pe serverul final. Tu ne dai acordul în scris, iar acum ești pregătit să vinzi la foc automat!

Ce platformă folosim?

Folosim platforma cu cea mai mare cotă de piață – WordPress.

  Vorbește cu specialistul  Creare site impreuna cu project manager