Fraud Blocker

Știm cât de important este să primești proiectul la timp. De aceea, primești un Manager de Proiect dedicat care va comunica atât cu tine cât și cu echipa tehnică în toate etapele colaborării.

Tot ce trebuie să știi despre etapele în care magazinul tău începe să vândă online:

 1. Semnarea contractului și a brief-ului de proiect: după ce am clarificat nevoile de business și soluțiile optime pentru acestea, semnăm documentele în care sunt stipulate în detaliu elementele colaborării.
 2. Conținut magazin online: centralizezi și ne trimiți elemente de identitate vizuală, fotografii și alte materiale de care avem nevoie pentru a începe activitatea.
 3. Web design: Echipa de specialiști în grafică lucrează la cea mai bună soluție vizuală pentru ca magazinul tău online să fie intuitiv și să cucerească vizitatorii.
 4. Grafică la prima vedere: Îți prezentăm grafica pentru prima pagină a magazinului online. Poți accepta, modifica sau refuza propunerea, situație în care revenim cu o a doua variantă.
 5. Revizia graficii: observațiile tale sunt de îndată implementate pentru a răspunde 100% viziunii tale.
 6. Aprobarea graficii: acceptul tău va fi înregistrat în scris, astfel încât tu ai garanția unei lucrări executate ca la carte.
 7. Web development: Magazinul tău online devine funcțional. Dezvoltăm fiecare opțiune specificată în brief.
 8. Content: Adăugăm conținutul furnizat de tine sau realizat de noi. Acum ești pregătit să transformi vizitatorii în clienți.
 9. Revizie content: Primești magazinul online, având content-ul și programarea implementate, iar tu ai timp să analizezi, să te consulți cu echipa ta și să ne trimiți observațiile.
 10. Ultimul retuș: Implementăm modificările cerute de tine și pregătim magazinul online să performeze.
 11. Testarea magazinului online și debugging: Testăm și remediem eventualele erori apărute, astfel încât să îți asigurăm un magazin online în funcționare perfectă pe orice device.
 12. Manual de utilizare: Primești un manual de utilizare a magazinului online. Acesta te învață cum să modifici conținutul.
 13. Finalizarea proiectului: Magazinul tău online este configurat și îl verificăm pe serverul final. Tu ne dai acceptul în scris, iar acum ești pregătit să vinzi la foc automat!

  Vorbește cu specialistul  Creare site impreuna cu project manager