13 celebrități care au făcut acte de caritate, sub anonimat

Au tot ce-și doresc, faimă, bogăție, studii sau relații fericite. Totuși, multe celebrități aleg să îi ajute și pe alții. Toată lumea știe că Oprah a făcut o mulțime de acte de caritate. Dar există și multe celebrități care vor să-și păstreze anonimatul.

În continuare îți voi prezenta 13 celebrități, actori, sportivi, modele și cântăreți, ce au demonstrat că le pasă și au creat propriile lor fundații sau au ajutat alte organizații caritabile.

1. Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Swift a fondat o campanie pentru a proteja copiii de traficanții de persoane. Ea este, de asemenea, membru activ la UNICEF, Crucea Roșie, Children in Need și la Wounded Warrior Project. În 2012 și 2013, Today.com a declarat-o cea mai generoasă celebritate.

2. Scarlett Johansson

Sandra Bullock

În 2004, Scarlett Johansson era ambasador la Oxfam. Ea a susținut, de asemenea, USA Harves, ajutând victimele uraganului Katrina, iar în 2008 făcea voluntariat la clinicile cu bolnavi de SIDA din Rwanda.

3. Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus a fost voluntar și a donat diferite lucruri organizațiilor de caritate, a fost voluntar inclusiv la Crucea Roșie, la City of Hope, Blessings in a Backpack, și la fundația Starkey Hearing.

4. Mel Gibson

Mel Gibson

Mel Gibson a donat 10 milioane de dolari ($) pentru copiii grav bolnavi din spitale. A donat, de asemenea, 7 milioane de dolari Bisericii Sfintei Familii din Malibu.

5. Matthew McConaughey

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey a fondat organizația Just Keep Livin pentru a ajuta și educa tinerii să aibă un stil de viață sănătos.

6. LeBron James

LeBron James

LeBron James a donat 2.5 milioane de dolari ($) pentru Boys and Girls Club of America. De asemenea a fondat LeBron James Family.

7. Kristen Stewart

Kristen Stewart

Kristen Stewart a colaborat cu Shoe Revolt în scopul stopării traficului de persoane în statele Unite. A mai colaborat cu Oxfam and the Red Cross.

8. Justin Timberlake

Justin Timberlake

Justin Timberlake coaborează și donează în mod constant organizațiilor Habitat For Humanity, Shriners Hospitals for Children și Kids Wish Network.

9. John Cena

John Cena

John Cena a făcut o mulțime de lucruri pentru comunitate împreună cu Kids Wish Network și cu fundația Make-a-Wish.

10. Gisele Bündchen

Gisele Bündchen

Gisele Bundchen a donat 1,5 milioane de dolari ($) pentru a ajuta victimele cutremurului din Haiti, în 2010. Ea a donat, de asemenea, 150.000 de dolari ($) pentru programul Zero Hunger și este membru activ în organizația „I Am African”.

11. Ben Affleck

Ben Affleck

Ben Affleck colaborează și donează constant pentru organizația „Feeding America”.

12. Alicia Keys

Alicia Keys

Alicia Keys este ambasador la „Keep A Child Alive” și a mers în Africa pentru a ajuta copiii orfani. De asemenea, a susținut UNICEF, Spitalele Shriners și Oxfam.

13. 50 Cent

50 Cent

50 Cent a fondat G-Unity pentru a oferi subvenții la stat organizațiilor non-profit.