Fraud Blocker

Agenție Marketing Digital

Emiral este agenția de marketing digital care face afacerile cu potențial de dezvoltare să devină atractive și performante online. Suntem un ONE STOP SHOP – partenerul tău de business pe termen lung, de la care primești tot ce ai nevoie ca tu să vinzi online. Cu multiple specializări în project management, web design și development, strategie de marketing, comunicare și business, echipa Emiral te prezintă în cea mai bună formă.    

Administarre site împreună cu campanii PPC

Ce facem?

Îți oferim soluții pentru dezvoltarea companiei prin intermediul instrumentelor online: de la realizare de site-uri și magazine online, administrarea și securizarea acestora și până la strategii de marketing pe care le implementăm ca la carte. Prezentăm și promovăm activitatea afacerii tale, astfel încât prezența ta web să nu fie uitată pe internet, ci să atragă continuu noi clienți prin conținut de calitate actualizat. Am lansat și administrat sute de site-uri și magazine online, de aceea suntem concentrați pe soluții care propulsează compania ta spre succes.

Devirusare site împreună cu auditare

Misiune și valori

Facem Online-ul să lucreze pentru tine! La Emiral știm că pentru a construi o reputație ai nevoie de timp. De aceea, experiența și rezultatele aduse clienților noștri sunt cele care ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. Suntem chitiți să depășim de fiecare dată așteptările clienților, iar acest lucru începe să ne deschidă uși de colaborare la nivel internațional. În procesul de dezvoltare ne ghidează integritatea, profesionalismul și respectul. Pe toate acestea le comunicăm cu fermitate, iar ultimii ani ne-au dovedit că doar în acest fel putem să găsim rapid soluții pentru problemele de marketing digital cu care se confruntă clienții noștri. Loiali și responsabili, ne onorăm promisiunile până la ultima literă.  

Politica internă a Emiral este de a pune valoare pe individ. De aceea, membrii echipei sunt tratați cu aceeași grijă, considerație și respect pe care, la rândul lor, aceștia le oferă clienților.

Cum facem?

Pentru că vrem să-ți livrăm ce e mai bun pentru afacerea ta, asigurăm grupuri de lucru pentru fiecare proiect în parte. În felul acesta ne asigurăm că îți aducem expertiza relevantă pentru atingerea obiectivelor. Suntem puternic angrenați în tot ceea ce este digital, însă punem mare accent pe influența factorului uman. Lucrăm cu tine îndeaproape, aducând clarificare și planificând pas cu pas implementarea strategiei. Nu ne place să complicăm inutil lucrurile, motiv pentru care îți vom explica fiecare etapă, fără să te înecăm în termeni specifici industriei, cu excepția situației în care jucăm împreună Fazan sau Scrabble.

Administrare site împreună cu content marketing.

Scurt Istoric

Ne-am înființat ca agenție în anul 2006, iar de atunci am crescut progresiv, diversificând atât portofoliul de clienți, cât și pe cel de servicii.

Fondatorul este Mircea Săplăcan – unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați experți din România în eficientizarea proceselor de marketing și business. Mai multe despre el și despre ceilalți minunați membri ai familiei Emiral – specialiști ai industriei și pieței din domeniu, găsiți mai jos.

Echipa Emiral

Mircea Săplăcan

Founder and Owner Emiral

Anca Bândac

Managing partner

Sorina Voicu

Web Designer

Alina Dumitrache

Web Project Specialist

Monica Ioanesi

Office Manager

Roxana Chițu

Project Manager

Marius Bădican

Online Marketing Strategist

Bogdan-Andrei Pahon

WordPress Security Consultant

Mircea Săplăcan

Founder and Owner Emiral

Anca Bândac

Managing partner

Monica Ioanesi

Office Manager

Roxana Chițu

Project Manager

Alina Dumitrache

Web Project Specialist

Sorina Voicu

Web Designer

Marius Bădican

Online Marketing Strategist

Bogdan-Andrei Pahon

WordPress Security Consultant