Portofoliu site-uri comerciale

Website Prosider
Scroll pentru a vedea

Prosider

Prosider International Trading si-a definit locul pe piața românească de profil prin calitatea produselor oferite, prin profesionalism, prin atitudinea pro-activa față de clieți și prin adaptarea continua la cerințele specifice ale acestora.

Website Feper
Scroll pentru a vedea

Feper

Implementarea unui Sistem al Calitatii ISO 9001 au determinat ca firma  sa incheie si sa deruleze diverse contracte pe pietele externe din Germania, Elvetia, Mexic, Franta etc.

Website Sevacon
Scrollează

Sevacon

Consultanta tehnica si materiale de constructii de exceptie. Ei știu ca marile proiecte cer competente deosebite, specializari relevante si multa pasiune. In felul acesta, Sevacon a contribuit in ultimii 15 ani la realizarea constructiilor de calitate din Romania.

Website Tecnos
Scroll pentru a vedea

Tecnos

Livrare, instalare si punere in functiune, oriunde in Romania: Produsele furnizate de ei beneficieaza de aceste servicii foarte importante pentru clienti.

Website Evolution Severin
Scrollează

Evolution Severin

EVOLUTION SEVERIN beneficiază de dotare tehnică cu comandă numerică ce permite realizarea de inele de logodnă sau verighete într-un timp foarte scurt și la o precizie înaltă. Pe piața românească, tipul acesta de tehnologie este prea puțin prezent, dar în curs de dezvoltare.

Website Dacris
Scroll pentru a vedea

Dacris

Dacris este o afacere de familie ce furnizează echipamente premium pentru restaurante și baruri în Romania, de peste 20 ani. Se luptă să fie lideri în industrie prin stabilirea relațiilor valoroase atât cu clienții cât și cu furnizorii.

Website Smart Wrap
Scrollează

Smart Wrap

M&M Product este o companie românească, cu capital 100% românesc, privat. Acționarii sunt două femei antreprenoare din Brașov, Melinda Mureșan și Claudia Roman.

Website Lifttec
Scroll pentru a vedea
Website Gursk Medica
Scrollează

Gursk Medica

Au înființat firma Gursk Medica în anul 2009, sunt furnizori de implanturi dentare Dentium și aduc în România și Republica Moldova o gamă foarte diversă de produse și aparatură medicală stomatologică.

Website Herz-Romania
Scroll pentru a vedea

HERZ România

Herz Armaturen, companie de origine austriaca, recunoscuta international pentru produsele de calitate inca de dinaintea Primului Razboi Mondial, este considerata un pionier in domeniul instalatiilor de incalzire si sanitare si un etalon la nivel mondial.