Portofoliu site-uri comerciale

Website GlassPack
Scroll pentru a vedea

GlassPack

GlassPack oferă soluții personalizate de ambalare din sticlă pentru diverse industrii, inclusiv alimentară, băuturi spirtoase, home fragrance și cosmetică. Gama variată de produse include sticle elegante pentru uleiuri și sosuri gourmet, precum și recipiente sofisticate pentru parfumuri și produse cosmetice. Vizitatorii sunt invitați să exploreze portofoliul de produse și să descopere soluțiile inovatoare și sustenabile oferite de GlassPack, beneficiind de expertiza echipei și servicii personalizate.

Website Rolinex
Scroll pentru a vedea

Rolinex

Rolinex, înființată în 1996, este lider în furnizarea de acumulatoare industriale și surse autonome de energie electrică. Site-ul rolinex.ro oferă o gamă largă de produse, inclusiv baterii și acumulatoare pentru diverse aplicații, redresoare, invertoare, stabilizatoare și grupuri electrogene. Vizitatorii sunt încurajați să exploreze portofoliul de produse, să solicite consultanță personalizată și să beneficieze de serviciile complete de montaj, mentenanță și suport tehnic. Rolinex se mândrește cu parteneriate globale și o fiabilitate ridicată a produselor oferite.

Website FAN Container
Scroll pentru a vedea

FAN Container

FAN Container este o companie care se concentrează pe soluții de containerizare multifuncționale, oferind o gamă variată de produse pentru diferite necesități, inclusiv locuințe, birouri, spații de depozitare și altele. Ei pun accent pe versatilitate, eficiență energetică, ușurința de întreținere, mobilitate și personalizare, adresându-se sectoarelor de construcții, industrie, comerț, administrație publică și gestionarea situațiilor de urgență. Încurajează clienții să exploreze soluțiile inovatoare pentru optimizarea spațiului și își manifestă angajamentul de a oferi soluții adaptabile și eficiente, personalizate nevoilor specifice ale fiecărui proiect.

Website Prototype3D
Scroll pentru a vedea

Prototype3D

Prototype3D se specializează în servicii profesionale de imprimare 3D și tăiere cu laser, oferind soluții personalizate de înaltă precizie. Compania se mândrește cu o gamă diversă de produse, inclusiv cadouri personalizate, decorații, și materiale didactice, toate adaptabile nevoilor specifice ale clienților. Cu peste 2000 de comenzi livrate, evidențiază angajamentul său către inovație și calitate. Prototype3D facilitează transformarea ideilor în realitate prin prototipuri CAD, gravură laser de precizie și decupare, promițând eficiență și personalizare completă în realizarea proiectelor.

NovaFit
Scroll pentru a vedea

NovaFit

NovaFit este un furnizor de top în domeniul consumabilelor medicale și de laborator, oferind o gamă largă de produse de înaltă calitate pentru spitale, cabinete medicale și policlinici. Site-ul lor evidențiază angajamentul pentru siguranță, diversitate și calitate superioară, prezentând produse concepute pentru eficiență și confort. Cu o experiență îndelungată în domeniu, NovaFit pune accent pe inovație și durabilitate în toate produsele sale. Vizitatorii sunt invitați să exploreze selecția extinsă de consumabile, să solicite informații și să beneficieze de soluții personalizate. NovaFit se angajează să asigure performanță de neegalat în domeniul medical, promovând un standard înalt de îngrijire și protecție.

Website 2mDigital
Scroll pentru a vedea

2M Digital

2M Digital este un lider în soluțiile de imprimare și închiriere de echipamente, oferind o varietate largă de imprimante, multifuncționale și prese digitale adaptate pentru orice mediu de afaceri. Site-ul lor scoate în evidență peste 20 de ani de experiență și peste 500 de proiecte executate, subliniind angajamentul către calitate și inovație. Cu parteneriate strategice solide, 2M Digital pune accent pe soluții personalizate, menținerea echipamentelor în condiții optime și servicii de mentenanță eficiente. Compania încurajează clienții să exploreze gama diversificată de produse și să beneficieze de servicii adaptate nevoilor lor.

Olfi's Cake Boutique
Scroll pentru a vedea

Olfi’s Cake Boutique

OLFI’s Cake Boutique este o destinație de top pentru iubitorii de dulciuri, oferind o gamă variată de prăjituri, torturi și alte delicii făcute manual. Site-ul îi invită pe vizitatori să exploreze și să comande din selecția lor de produse de cofetărie, care sunt realizate folosind ingrediente de cea mai bună calitate și cu un accent puternic pe detalii și inovație. OLFI’s Cake Boutique se angajează să ofere o experiență culinară excepțională, punând mulțumirea clientului în centrul activității sale și promițând să aducă un moment de bucurie în viața fiecărui client prin creațiile sale dulci și rafinate.

Raup
Scroll pentru a vedea

Raup Screw & Tools

RAUP se specializează în furnizarea de organe de asamblare și scule profesionale pentru industria de construcții și prelucrări metalice. Cu un accent pe calitate și diversitate, site-ul oferă detalii despre produse durabile și performante. Vizitatorii sunt invitați să exploreze oferta extinsă, să beneficieze de consultanță expertă și de un serviciu client eficient, cu livrare rapidă și prețuri competitive. Accesibil și ușor de navigat, site-ul RAUP este destinat să faciliteze selecția ideală de echipamente și scule pentru profesioniști.

Website Apel Laser
Scroll pentru a vedea

Apel Laser

Apel Laser este un furnizor de echipamente laser și instrumente științifice, oferind soluții pentru diverse domenii industriale și de cercetare. Site-ul vizează prezentarea și promovarea gamelor de produse, facilitând alegerea soluției potrivite. Vizitatorii sunt încurajați să descopere produsele, să solicite oferte și să contacteze echipa Apel Laser pentru consultanță și suport tehnic, pasul inițial către optimizarea proceselor lor prin tehnologie avansată.

Website Color Smart Paints
Scroll pentru a vedea

Color Smart Paints

Color Smart Paints oferă vopsele premium pentru vopsirea interioară și exterioară. Site-ul informează vizitatorii despre avantajele vopselelor premium și oferă soluții personalizate. Vizitatorii sunt încurajați să exploreze produsele, să contacteze un consultant pentru recomandări și să solicite o ofertă pentru nevoile lor de vopsire.

Website
New Edge
Scroll pentru a vedea

New Edge

În cei 15 ani de când și-au făcut simțită prezența pe piața de profil, New Edge a avut grijă să învețe care sunt dorințele, nevoile și așteptările celor care apelează la serviciile lor. Astfel, li se pot oferi soluții corecte, adaptate lor, prin care li se aduce un plus de valoare. Le sunt puse la dispoziție nu doar o gamă generoasă de canturi pentru mobilier, ci și know-how care îi ajută să-și finalizeze proiectele la timp.

Website Platin Ambalaje
Scroll pentru a vedea

Platin Ambalaje

Ei sunt Platin Ambalaje și activează în România din anul 2014. Se bucură să aducă un plus de valoare pe piața ambalajelor prin oferirea unor produse de calitate superioară, provenite de la furnizori atent aleși. Aceștia sunt selectați din țări precum Italia, Bulgaria, Turcia și Asia. Sunt prezenți și în afara granițelor țării, în special în Cehia, Ungaria și Spania. Cum au reușit în acești ani să cucerească piața autohtonă? Prin seriozitate, diversitatea produselor și standardele ridicate pe care le mențin în permanență.

Website Nita
Scroll pentru a vedea

Nita

Cu NITA, poți vedea soluția SMART Home ca pe o modalitate de atingere și îmbunătățire a vieții în unele dintre cele mai semnificative moduri. De la începuturile lor, s-au angajat să ofere soluții inteligente care să se adapteze perfect nevoilor clienților, având grijă de confortul de zi cu zi și de sentimentul de securitate. Pentru NITA, Smart Home nu mai este doar un stil de viață inteligent, ci a devenit o necesitate.

Website Prosider
Scroll pentru a vedea

Prosider

Prosider International Trading si-a definit locul pe piața românească de profil prin calitatea produselor oferite, prin profesionalism, prin atitudinea pro-activa față de clieți și prin adaptarea continua la cerințele specifice ale acestora.

Website Feper
Scroll pentru a vedea

Feper

Implementarea unui Sistem al Calitatii ISO 9001 au determinat ca firma  sa incheie si sa deruleze diverse contracte pe pietele externe din Germania, Elvetia, Mexic, Franta etc.

Website Sevacon
Scrollează

Sevacon

Consultanta tehnica si materiale de constructii de exceptie. Ei știu ca marile proiecte cer competente deosebite, specializari relevante si multa pasiune. In felul acesta, Sevacon a contribuit in ultimii 15 ani la realizarea constructiilor de calitate din Romania.

Website Tecnos
Scroll pentru a vedea

Tecnos

Livrare, instalare si punere in functiune, oriunde in Romania: Produsele furnizate de ei beneficieaza de aceste servicii foarte importante pentru clienti.

Website Evolution Severin
Scrollează

Evolution Severin

EVOLUTION SEVERIN beneficiază de dotare tehnică cu comandă numerică ce permite realizarea de inele de logodnă sau verighete într-un timp foarte scurt și la o precizie înaltă. Pe piața românească, tipul acesta de tehnologie este prea puțin prezent, dar în curs de dezvoltare.

Website Dacris
Scroll pentru a vedea

Dacris

Dacris este o afacere de familie ce furnizează echipamente premium pentru restaurante și baruri în Romania, de peste 20 ani. Se luptă să fie lideri în industrie prin stabilirea relațiilor valoroase atât cu clienții cât și cu furnizorii.

Website Smart Wrap
Scrollează

Smart Wrap

M&M Product este o companie românească, cu capital 100% românesc, privat. Acționarii sunt două femei antreprenoare din Brașov, Melinda Mureșan și Claudia Roman.

Website Lifttec
Scroll pentru a vedea
Website Gursk Medica
Scrollează

Gursk Medica

Au înființat firma Gursk Medica în anul 2009, sunt furnizori de implanturi dentare Dentium și aduc în România și Republica Moldova o gamă foarte diversă de produse și aparatură medicală stomatologică.

Website Herz-Romania
Scroll pentru a vedea

HERZ România

Herz Armaturen, companie de origine austriaca, recunoscuta international pentru produsele de calitate inca de dinaintea Primului Razboi Mondial, este considerata un pionier in domeniul instalatiilor de incalzire si sanitare si un etalon la nivel mondial.