Portofoliu Website

Website TruSelf
Scrollează

TruSelf

TruSelf oferă programe integrate de autocunoaștere pentru copii, manageri, antreprenori și adulți, punând accent pe dezvoltarea cognitivă și emoțională. Site-ul truself.ro prezintă o gamă variată de servicii, inclusiv sesiuni de feedback individual, consiliere personală și evenimente tematice inspiraționale. Vizitatorii sunt invitați să exploreze resursele educative disponibile, să descopere testimoniale ale participanților și să se alăture comunității pentru a-și dezvolta potențialul personal și profesional. Programele sunt personalizate și adaptate nevoilor individuale, asigurând o abordare holistică a dezvoltării personale.

Website Ținutul Mărului
Scroll pentru a vedea

Ținutul Mărului

Ținutul Mărului este o pensiune agroturistică situată în Voinești, Dâmbovița, oferind o evadare perfectă în mijlocul naturii. Site-ul tinutulmarului.ro prezintă diverse activități și facilități, incluzând plimbări cu caii, drumeții, yoga retreat și evenimente speciale. Camerele moderne și confortabile sunt completate de oferte de sezon și experiențe autentice, cum ar fi culesul merelor. Vizitatorii sunt invitați să exploreze frumusețea peisajelor, să participe la activități recreative și să se bucure de ospitalitatea locală.

Website Implant Studio
Scrollează

Implant Studio

Implant Studio este specializat în oferirea de tratamente stomatologice moderne, folosind tehnologie digitală de ultimă oră pentru a asigura calitatea și siguranța serviciilor. Site-ul implantstudio.ro prezintă o gamă largă de servicii, inclusiv implanturi dentare, protetică, ortodonție și estetică dentară, evidențiind avantajele stomatologiei digitale. Vizitatorii sunt invitați să descopere echipa de medici specializați, să exploreze cazurile de succes și să programeze consultații online pentru a beneficia de tratamente personalizate și eficiente.

Website Termopol
Scroll pentru a vedea

Termopol

Termopol este specializat în oferirea de soluții profesionale de izolație termică, fonică și hidroizolații, utilizând spumă poliuretanică și poliuree de înaltă calitate. Site-ul termopol.ro informează vizitatorii despre serviciile disponibile, evidențiind avantajele utilizării spumei poliuretanice, cum ar fi eficiența energetică, durabilitatea și impermeabilitatea. Vizitatorii sunt încurajați să exploreze portofoliul de proiecte, să solicite o ofertă personalizată și să colaboreze cu echipa Termopol pentru a crea un mediu rezidențial sau comercial confortabil și eficient din punct de vedere energetic.

Website Octavian Alupoaie
Scrollează

Octavian Alupoaie

Octavian Alupoaie este specializat în vânzări psihologice și coaching MLM, oferind cursuri și consultanță pentru a optimiza procesul de vânzare prin înțelegerea profundă a psihologiei clientului. Site-ul său, octavianalupoaie.biz, prezintă metode și tehnici inovatoare bazate pe neuroștiință, menite să îmbunătățească abilitățile de vânzare ale participanților. Vizitatorii sunt invitați să exploreze diverse resurse educative, inclusiv ebook-uri și cursuri, și să colaboreze cu Octavian pentru a-și maximiza performanțele în vânzări și a câștiga clienți noi.

Website PixelDentLab
Scroll pentru a vedea

Pixel Dent Lab

Pixel Dent Lab este un laborator de protetică și estetică dentară de vârf, specializat în fațete dentare și reabilitări orale complete. Cu o experiență de peste 6 ani, echipa Pixel Dent Lab combină pasiunea pentru estetică dentară cu tehnologia avansată, oferind soluții digitale complete pentru lucrări protetice estetice, confortabile și funcționale. Prin colaborare strânsă cu medicii stomatologi, laboratorul reușește să reconstruiască zâmbete strălucitoare și sănătoase, marcându-se prin devotamentul și rigurozitatea procesului său de lucru.

Website Mars Development
Scrollează

Mars Development

Mars Development se specializează în dezvoltarea de proprietăți rezidențiale, comerciale și industriale, redefinind standardele în domeniul imobiliar din 1998. Compania, operând din Birmingham, este recunoscută pentru crearea de spații unice, inspirate și funcționale, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și design. Cu o experiență vastă acumulată din 2002, Mars Development se mândrește cu o echipă diversificată de profesioniști dedicată proiectelor inovatoare, asigurând calitate excepțională și detaliu meticulos în fiecare proiect. Această abordare le permite să transforme viziunile în realitate, stabilind un etalon în industrie.

Website Veltol Energy
Scroll pentru a vedea

Veltol Energy

Veltol Energy, o subdiviziune a VELTOL Holding SRL, se dedică exclusiv domeniului energiei regenerabile, având o amprentă semnificativă atât la nivel național, cât și internațional. Compania excellează în proiectarea, implementarea și mentenanța sistemelor fotovoltaice, oferind soluții On-Grid, Off-Grid și hibride. Veltol Energy promovează o transformare eficientă a energiei solare în electricitate, asigurând independența energetică și economii pe termen lung. Angajamentul lor față de inovație și tehnologie avansată se reflectă în colaborările cu producători de top și în utilizarea materialelor de înaltă calitate.

Website Tax & Training
Scrollează

Tax & Training

Tax & Training este specializată în consultanță fiscală și financiară, oferind servicii profesionale pentru companii românești și multinaționale. Sub conducerea expertei Nadia Oanea, compania promovează excelența în domeniul fiscal, fiind recunoscută pentru contribuția semnificativă în piața de consultanță fiscală din România. Oferă servicii de consultanță fiscală și prețuri de transfer, asistență în tranzacții și traininguri specializate, având o prezență activă în advocacy fiscal. Tax & Training se distinge prin calitatea serviciilor și angajamentul profund către nevoile clienților, fiind membru al unor organizații prestigioase și având colaborări internaționale.

Website CabinaFoto Amelie
Scroll pentru a vedea

Cabina Foto Amelie

Cabina Foto Amelie se distinge în industria divertismentului prin serviciile sale unice de cabină foto, oferind o gamă variată de experiențe vizuale inovatoare și personalizate pentru evenimente. De la debutul său în 2013, compania a fost pionieră în acest domeniu în România, impunându-se ca lider de trend prin adaptarea continuă la ultimele noutăți în tehnologia photo booth. Cabina Foto Amelie promite nu doar amintiri memorabile, dar și un nivel înalt de angajament și satisfacție a clienților, livrând servicii de calitate superioară, adaptate nevoilor specifice fiecărui eveniment. Această abordare personalizată, alături de portofoliul impresionant de colaborări și proiecte reușite, subliniază angajamentul lor către inovație și excelență în divertismentul pentru evenimente.

Website Safetech Innovations
Scrollează

Safetech Innovations

Safetech Innovations este specializată în oferirea de soluții și servicii de securitate cibernetică, pentru a asigura integritatea datelor și protecția rețelelor organizațiilor. Site-ul își propune să informeze vizitatorii despre serviciile și produsele disponibile, evidențiind importanța securității cibernetice. Vizitatorii sunt încurajați să exploreze soluțiile oferite, să solicite consultanță și să colaboreze cu echipa Safetech pentru a crea un mediu cibernetic sigur și robust pentru afacerea lor.

Website Private Label
Scroll pentru a vedea

Private Label

Private Label se remarcă ca partener de încredere în dezvoltarea și producția de cosmetice private label, oferind servicii integrate de la concepție la comercializare. Se angajează în fabricarea produselor cosmetice, dermato-cosmetice și farmaceutice, punând accent pe calitate, inovație și sustenabilitate. Cu facilități moderne și un control riguros al calității, Private Label asigură că fiecare produs este adaptat cerințelor clientului și tendințelor actuale, promovând un parteneriat durabil și de succes în industria de frumusețe.

Viata Fara Frontiere
Scrollează

Viata Fara Frontiere

Asociația „Viața Fără Frontiere” își dedică eforturile pentru îmbunătățirea vieții persoanelor defavorizate, susținând familii și copii în dificultate. Prin campanii și proiecte umanitare, organizația promovează acte de caritate și implicare comunitară. Site-ul invită vizitatorii să descopere inițiativele și să se alăture misiunii de a construi un viitor mai bun. Fiecare contribuție ajută la schimbarea vieții celor în nevoie și subliniază angajamentul față de o lume mai bună și mai empatică.

Fet
Scroll pentru a vedea

Fet

FET.ro se specializează în oferirea de soluții complete de fulfillment pentru a sprijini afacerile să crească eficient și fără griji legate de logistică. Site-ul promovează servicii de depozitare sigură, ambalare și etichetare profesională, și producție de ambalaje, toate adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client. Cu un proces logistic bine pus la punct, FET.ro asigură preluarea, stocarea și expedierea produselor rapid și eficient. Vizitatorii sunt încurajați să descopere gama largă de servicii și să beneficieze de suportul și consultanța echipei pentru a optimiza procesele și a crește satisfacția clienților lor.

Website Hotel Orizont
Scrollează

Hotel Orizont

Hotel Orizont este un sanctuar montan ce oferă o experiență completă de relaxare, având camere confortabile, SPA, restaurante și săli de conferințe. Site-ul prezentă serviciile și facilitățile, promovând oferte speciale și activități în zona Predeal. Vizitatorii sunt invitați să exploreze camerele, să descopere ofertele disponibile și să rezerve online pentru un sejur relaxant și memorabil în inima Carpaților.

Website Florin Al Popi
Scroll pentru a vedea

Florin Al Popi

Florin Al Popi, prin platforma „Game Changer”, își propune să ajute oamenii să-și atingă obiectivele personale și profesionale, oferind training-uri și coaching. Site-ul vizează prezentarea serviciilor și programelor disponibile, oferind o perspectivă asupra metodelor aplicate. Vizitatorii sunt invitați să descopere programele oferite, să se înscrie la evenimentele live sau să solicite sesiuni de coaching, pași inițiali în obținerea succesului dorit în toate sferele vieții.

Website CITransilvania
Scrollează

CITransilvania

CITransilvania este un cabinet stomatologic ce oferă servicii dentare complete și tratamente fără durere, punând accent pe pacienți și nevoile lor. Obiectivul site-ului este de a informa pacienții despre serviciile disponibile și de a oferi detaliile necesare pentru a alege tratamentul potrivit. Vizitatorii sunt încurajați să exploreze variatele tratamente și servicii, și să programeze o consultație în una din clinicile lor din Cluj și Deva, pasul inițial către îmbunătățirea sănătății orale.

Website Trust Engineering Group
Scroll pentru a vedea

Trust Engineering Group

Trust Engineering Group este specializată în servicii de inginerie structurală pentru industria telecomunicațiilor, asigurând suportul necesar pentru conectivitate optimizată globală. Site-ul prezintă serviciile oferite, de la analize structurale la instalări, punând accent pe calitate și inovație. Vizitatorii sunt încurajați să exploreze gama de servicii, să contacteze echipa pentru consultanță și să descopere cum pot beneficia de expertiza Trust Engineering Group pentru proiectele lor.

Website WildGoose
Scrollează

WildGoose

WildGoose este o platformă de joc interactiv ce invită utilizatorii într-o aventură alături de personajul Sally, în misiunea de a-și găsi prietenii dispăruți, promovând în același timp conștientizarea mediului. Site-ul are ca scop prezentarea jocului, evidențiind provocările și recompensele pe parcurs, și încurajând descărcarea acestuia. Vizitatorii sunt invitați să descarce jocul de pe Google Play sau App Store, să se alăture aventurii și să rămână conectați pentru cele mai recente actualizări ale jocului.

Website Profluo
Scroll pentru a vedea

Profluo

Profluo este platforma digitală ce automatizează procesarea facturilor prin inteligență artificială, economisind timp și minimizând erorile. Scopul site-ului este de a informa vizitatorii despre beneficiile și caracteristicile tehnologiei lor, demonstrând cum poate adăuga valoare operațiunilor de afaceri. Vizitatorii sunt invitați să solicite o demonstrație, oferindu-le oportunitatea de a vedea în mod direct cum platforma poate fi adaptată nevoilor lor și de a discuta cu echipa Profluo pentru a explora potențialele beneficii.

Website Tobimar
Scrollează

Tobimar

Tobimar este o companie românească ce furnizează materiale și echipamente electrice, având o prezență notabilă pe piața din România încă din 1998. Site-ul are scopul de a informa clienții despre gama variată de soluții oferite pentru nevoile electrice, de la iluminat arhitectural și industrial până la stații de încărcare și panouri fotovoltaice. Vizitatorii sunt încurajați să exploreze soluțiile disponibile, să contacteze echipa pentru recomandări personalizate și să descopere cum Tobimar poate contribui la succesul proiectelor lor electrice.

Website Petru Rareș Lofts
Scroll pentru a vedea

Petru Rareș Lofts

Petru Rareș Lofts dezvoltă proiecte rezidențiale premium, combinând design modern cu funcționalitate. Site-ul vizează prezentarea portofoliului de proiecte și facilitățile oferite. Vizitatorii sunt încurajați să exploreze proiectele disponibile și să contacteze echipa pentru informații suplimentare sau programarea unei vizionări, pasul inițial către achiziționarea unei locuințe de excepție.

Website EsAudit
Scrollează

EsAudit

EsAudit este un cabinet de contabilitate și consultanță financiară care oferă soluții personalizate pentru optimizarea fiscală și creșterea eficienței afacerilor. Scopul site-ului este de a informa potențialii clienți despre serviciile oferite și beneficiile colaborării. Vizitatorii sunt încurajați să contacteze un specialist EsAudit pentru a discuta nevoile lor și a primi recomandări personalizate, conducând către o colaborare benefică pe termen lung.

Website MC Construct
Scroll pentru a vedea

MC Construct

MC Construct este o firmă de construcții și renovări cu sediul în Drăgănești-Olt, specializată în servicii pentru sectorul rezidențial și comercial. Scopul site-ului este de a informa vizitatorii despre gama diversă de servicii oferite, de la amenajări interioare și exterioare, până la construcția de case noi. Vizitatorii sunt invitați să exploreze proiectele anterioare ale companiei, să cunoască echipa de profesioniști și să solicite o cotație pentru proiectul lor. MC Construct subliniază calitatea, profesionalismul și respectarea termenelor în toate proiectele sale.

Website Win Logistics
Scrollează

Win Logistics

Win Logistics este un partener de nădejde pentru antreprenorii din sectorul magazinelor online, oferind servicii integrate de logistică, transport și consultanță în marketing. Scopul site-ului este de a oferi soluții personalizate pentru gestionarea eficientă a operațiunilor de business, promovarea online și optimizarea proceselor. Vizitatorii sunt încurajați să exploreze gama variată de servicii oferite și să programeze o discuție pentru a descoperi cum pot dezvolta afaceri de succes cu ajutorul experților Win Logistics.

Website Family Dental Care Clinic
Scroll pentru a vedea

Family Dental Care Clinic

Family Dental Care Clinic este un centru stomatologic de încredere situat în Cluj, ce oferă o gamă largă de servicii dentare, de la ortodonție și implantologie, până la estetică dentară și terapie cu laser. Scopul site-ului este de a informa pacienții despre tratamentele disponibile și de a facilita programările online, creând o experiență ușoară și convenabilă pentru utilizatori. Vizitatorii sunt încurajați să exploreze serviciile oferite și să contacteze clinica pentru a programa o consultație, pasul inițial către un zâmbet sănătos și frumos.

Website Vila Mavis
Scrollează

Vila Mavis

Situată în inima Deltei Dunării, Vila Mavis oferă o experiență de neuitat, imersându-vă în peisaje spectaculoase, biodiversitate și autenticitatea locală. Scopul site-ului a fost acela de prezenta vizitatorilor conținut atractiv și informativ cu privire la facilitățile oferite, iar design-ul să reflecte atmosfera și stilul unic al vilei din Delta Dunării.

Website Ierarhia Valorilor
Scroll pentru a vedea

Ierarhia Valorilor

Unul dintre principalele obiective pentru site-ul care promovează Ierarhia Valorilor este de a comunica clar și eficient importanța valorilor și performanței în organizații. Site-ul facilitează crearea unei comunități online în jurul valorilor și principiilor și invită la înscrierea la cursuri și seminarii pentru a descoperi valori, astfel încât să îți poți reorganiza gândirea și să remodelezi modul în care abordezi succesul.

Website Sudura Aluminiu
Scrollează

Sudură Aluminiu

Îndreptându-și atenția către o strategie de business solidă, direcorul de marketing, a decis să dezvolte un website modern și eficient, strategic creat pentru a fi o parte integrală a campaniilor de promovare. Scopul noului website a fost să genereze lead-uri înlesnind astfel crearea de noi oportunități de afaceri și dezvoltarea continuă a business-ului.

Website Fast Solare
Scroll pentru a vedea

Fast Solare

Fast Solare oferă soluții inteligente pentru acoperirea nevoilor de consum electric. Scopul site-ul este de a informa potențialii clienți cu privire la serviciile pe care le oferă Fast Solare și de a încuraja interacțiunea utilizatorilor în vederea obținerii unei oferte personalizate. Acest tip de site are rolul de a atrage și de a angaja vizitatorii, astfel încât să devină clienți potențiali interesați să primească mai multe detalii și costuri specifice pentru nevoile lor.

Website Ophtamax
Scrollează

Ophtamax

OphtaMax a fost înființată în anul 2009 de către Dr. Adriana Furtună și Dr. Mihai Cociu, fiind de la început centru de consultații, investigații, tratamente și mici intervenții axat pe îngrijirea pacienților cu probleme oftalmologice.

Website Artesana
Scroll pentru a vedea

Artesana

Ieșiți din tiparul antreprenorilor români clasici, Alina și Daniel Donici știau că au ceva unic, ceva valoros. Erau interesați cum să facă lucrurile ca la carte în lumea branding-ului și a marketingului, cu poziționare și cercetări de piață.

Website Clinicile Dr. Leahu
Scrollează

Clinicile Dr. Leahu

Sunt o echipă de medici stomatologi pregătiți să trateze orice problemă a dinților, să-ți câștige sănătatea dentară cu ajutorul cunoștințelor despre implanturi dentare, coroane și fațete dentare, aparate dentare, tratamente de chirurgie dentară și albire a dinților.

Website BMF Grup
Scroll pentru a vedea

BMF Grup

Este o companie înființată în 2011, care s-au concentrat pe dezvoltarea unor relații puternice cu clienții lor. Un alt element cheie al strategiei lor de dezvoltare a fost acela de a angaja cei mai buni specialiști de pe piață.

Website Ciso Medical
Scrollează

Ciso Medical

De la înființare, în cadrul Clinicii CISO Medical s-au pus diverse diagnostice, s-au stabilit o multitudine de planuri de tratament personalizate și s-au inserat mai mult de 30.000 de implanturi, efectuându-se și peste 5000 de sinus liftinguri și augumentări osoase, cazuistică ce a fost prezentată la numeroase congrese de implantologie și demonstrații științifice naționale și internaționale.

Website My Motric
Scroll pentru a vedea

My Motric

Un antrenament adaptat în totalitate nevoilor și corpului tău. Ei cred în activitatea fizică realizată cu plăcere și în concordanță cu mișcările naturale ale organismului printr-un workout care te vindecă.

Website CI Transilvania
Scrollează

Centrul de Implantologie Transilvania

Sunt o echipă dedicată formată din medici specialiști care aduc laolaltă profesionalism, empatie și perseverență pentru a oferi cele mai bune tratamente de implantologie dentară și stomatologie, adaptate nevoilor fiecărui pacient.

Website Biserica Neagră
Scroll pentru a vedea

Biserica Neagră

Cine a fost la Brașov știe că Biserica Neagră este simbolul orașului. Și nu o știe fiindcă i-ar fi spus-o cineva, ci fiindcă atunci când vezi Biserica Neagră înțelegi acest lucru cu inima. Imaginea ei e copleșitoare, ți se întipărește pe retină și îți coboară în suflet pentru totdeauna.

Website Forward
Scroll pentru a vedea

Forward

De la evaluarea şi crearea conceptului, până la amenajarea la cheie propriu zisa şi mentenanță preventivă şi corectivă, sunt partenerul de încredere în orice tip de proiect.

Website PKF
Scrollează

PKF

PKF Finconta este membră a PKF International Ltd., o rețea internațională de firme independente din punct de vedere juridic, care oferă servicii de consultanță și audit în 150 de țări și 5 regiuni din întreaga lume.

Website Color Smart
Scrollează

Color Smart

Sunt o echipă de creatori de culori și efecte unice pentru piața de amenajări interioare și exterioare. Construiesc comunitatea, educă piața, acordă suport de la primul telefon până la finalizarea lucrării.

Website Plus Confort
Scroll pentru a vedea

Plus COnfort

Echipa PLUS CONFORT este formata din specialisti cu experienta vasta in domeniul finisajelor constructiilor, dedicati livrarii solutiilor de calitate, in permanenta atenti la detalii si satisfacerea cerintelor clientilor lor.

Website Smilepro
Scrollează

Smile Pro

La Smilepro vei găsi medicii, tehnologia și dedicarea necesară pentru a-ți transforma zâmbetul pe viață.

Website Nord
Scroll pentru a vedea

Nord

La Nord pacientul este pe primul loc, iar medicii realizează totul cu pasiune, dedicare, competență și corectitudine, oferind pacienților un act medical de calitate printr-o abordare multidisciplinară și cu sprijinul unei echipe de medici aflați în vârful carierei, educați și experimentați în medii internaționale, deschiși la nou și cu abordare umană.

Website play2play
Scrollează

Play2play

Au proiectat PLAY2PLAY pentru a oferi copiilor un loc în care să își manifeste spiritul liber și ludic, dar în deplină siguranță. Chiar dacă părinților li se cere să-și supravegheze cu atenție copiii, noi credem că și aceștia au în final de câștigat, beneficiind de o pauză atât de necesară. De la joaca liberă la petrecerile private și petrecerile aniversare, locația lor oferă oportunități sigure și potrivite vârstei pentru activități sociale pentru copii de la 3 la 12 ani.

Website Punct Design
Scrollează

Punct Design

La Punct Design, ei știu cât de importantă este o echipă unită, care funcționează exact ca un mecanism bine uns. Aceștia s-au adunat sub numele de Marengo Model în 2007 și au devenit Punct Design în 2014. De la început, au pus întreaga lor pasiune și dedicare în crearea unor interioare creative, confortabile și elegante care să îndeplinească nevoile și dorințele clienților lor.

Website Malma Energy
Scrollează

Malma Energy

Ei își doresc să devină un partener de încredere pentru companiile din România și Estul Europei în domeniul energiei sustenabile, adaptându-se la un mediu dinamic, plin de provocări și oportunități. Sunt conștienți de faptul că tranziția energetică reprezintă o schimbare majoră în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică și își doresc să ajute companiile să preia controlul propriilor aprovizionări cu energie.

Website SMAC
Scrollează

SMAC

Misiunea lor este de a oferi servicii financiare și fiscale de înaltă calitate, care contribuie la succesul afacerilor clienților lor. Ei îmbină cunoștințele și experiența lor în domeniul financiar cu un serviciu personalizat, adaptat nevoilor fiecărui client în parte. Ei doresc să fie un partener de încredere pentru clienții lor, oferindu-le soluții eficiente și inovatoare pentru problemele financiare și fiscale. Aceștia se angajează să păstreze confidențialitatea informațiilor și să respecte standardele ridicate în toate activitățile lor.

Website WebDigital
Scrollează

WebDigital

Este o agenție specializată în PPC marketing. Experiența lor de peste 11 ani îi ajută să obțină rezultate dovedite pe campanii câștigătoare în competiții interne și internaționale de Digital Marketing.

Website Restaurant Red Sky
Scrollează

Restaurant Red Sky

Din anul 2007, de când au evoluat constant, s-au reinventat și au redecorat, au evoluat ca echipă și ca business. Au urmărit noile tendințe în materie de evenimente, din dorința de a oferi brăilenilor o locație și servicii la standarde înalte. Dar cel mai important, cred ei, au fost întotdeauna deschiși la dorințele clienților lor și și-au onorat promisiunile!

Website Millenium Art
Scrollează

Millenium Art

Asociația Culturală pentru Copii și Tineret MILLENIUM ART este o asociație non-profit, care promovează activitățile culturale, sportive și educative.

Website FUNDAȚIA ADINA STIFTELSEN
Scrollează

Fundația Adina Stiftelsen

Fundația Adina Stiftelsen este o organizație socială, apolitică și neguvernamentală înființată la Craiova în anul 2004, ca urmare a inițiativei organizației umanitare norvegiene Adina Stiftelsen.

Website Conferința Națională de Fitoterapie Practică
Scrollează

Conferința Națională de Fitoterapie Practică

Conferinta Nationala de Fitoterapie Practica este organizata de Asociatia de Fitofarmacologie Practica sub egida Universitatii de Medicina si Farmacie ” Grigore T. Popa” Iasi si a Colegiului Farmacistilor din Romania.

Website Forumul Democrat al Germanilor
Scrollează

Forumul Democrat al Germanilor

Forumul Democrat al Germanilor este organizația prin care comunitățile de cetățeni români de origine germană se reprezintă în viața politică, socială și culturală a României.

Website Institutul European din România
Scrollează

Institutul European din România

Institutul European din România (IER) este o instituţie publică a cărei misiune este aceea de a furniza expertiză în domeniul afacerilor europene administraţiei publice, mediului de afaceri, partenerilor sociali şi societăţii civile.

Website ATELIER VITAMINA
Scrollează

Atelier Vitamina

Atelier Vitamina, o echipă pasionată de tot ce înseamnă arhitectură, mediu construit și locuire. Pentru ei, prioritatea o constituie oamenii care vor locui în clădirile construite, spațiile amenajate și felul în care se conciliază arhitectura cu nevoile și dorințele lor și cu orașul. Atelier Vitamina crede cu tărie că arhitectura nu este despre arhitect, este despre cei care vor trăi în spațiile sale.

Website Vitus Residence
Scroll pentru a vedea

Vitus Residence

Misiunea celor de la Vitus Residence este să construiască spații moderne, eficiente în exploatare, optim funcționale pentru omul contemporan. Se bazează pe experiență de peste 30 de ani în construcții.

Website Themoneyadvisor
Scrollează

The Money Advisor

The Money Advisor este un broker de credite. Nimic nou până aici. Ei se deosebesc, totuși, de celelalte companii asemănătoare de pe piață prin faptul că ei chiar doresc ca soluțiile financiare cu care vin în întâmpinarea clienților să fie cele mai bune din țară.

Website Congresnationalfarmacie2023
Scroll pentru a vedea

Congresul Național de Farmacie 2023

Congresul Național de Farmacie 2023 – Ediția a XIX-a, este o acțiune importantă de responsabilitate socială a farmaciștilor. Una dintre marile lecții pe care ni le-a lăsat trauma Covid, este redescoperirea valorii libertății ca solidaritate, iar adevărata valoare a libertății implică relația cu celălalt: libertatea fără solidaritate nu există!

Website Springlawyers
Scrollează

Spring Lawyers

Avocații Spring Lawyers se remarcă printr-o experiență vastă, oferă servicii de înalt profesionalism și o conduită impecabilă față de client și vizează întotdeauna obținerea celor mai bune rezultate.

Website Noicumparamauto
Scroll pentru a vedea

Noi Cumparam Auto

Prin intermediul site-ului Noicumparamauto.ro poți să-ți vinzi mașina second-hand în siguranță și în mod avantajos de rapid și eficient la prețul pieței.

Website Weex
Scrollează

Weex

Eficiență financiar-contabilă de înaltă clasă, ca businessul tău să prospere
Pentru un life-style financiar sănătos

Website Apex
Scroll pentru a vedea

Apex

Prin integrarea experienței, pasiunii și inteligenței umane cu noile tehnologii digitale misiunea lor este de a stabili parteneriate de încredere alături de clienții lor, dincolo de serviciile financiare.

Website Laguna Forest
Scrollează

Laguna Forest

Proiectul rezidențial Laguna Forest este compus din 27 de vile verzi, proiectate cu materiale sustenabile de înaltă calitate și bazate pe energie regenerabilă. Casele sunt operate inteligent cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, pentru a reduce considerabil impactul negativ asupra mediului.

Website Rapid Rent
Scroll pentru a vedea

Rapid Rent

Oferă servicii de inchirieri masini pentru pasionatii de calatorii si pentru aceia care doresc solutii rapide si sigure pentru a ajunge la destinatie. Cu un portofoliu de masini in forma excelenta, le pun la dispozitie clientilor oferte si solutii personalizate, in functie de nevoile de deplasare ale fiecaruia.

Website Ana Nicolescu
Scrollează

Ana Nicolescu

Antreprenor cu 20 de ani de experiență în comunicare și trainer acreditat de ANC. A ajutat peste 500 de oameni să se lanseze în antreprenoriat și să-și înceapă o afacere.

Website Blue Bike
Scroll pentru a vedea

Blue Bike

Cu numeroase proiecte finalizate la standarde ridicate, Blue Bike Residence este un etalon pe piața imobiliara. De peste 8 ani, exceleaza in aria dezvoltarii activitatilor din domeniul constructiilor rezidentiale si nerezidentiale, oferind nu doar garantia unor lucrari realizate impecabil ci si o experienta placuta la achizitia imobilelor.

Website Cont'act Expert
Scrollează

CONT’ACT EXPERT

In fiecare zi sunt mai buni si reușesc să se perfecționeze serviciile în materia consultantei si expertizei contabile. Întrucât tot timpul răspund provocărilor, CONT’ACT EXPERT s-a perfecționat în mai multe domenii în care activează clienții lor.

Website Hetma
Scroll pentru a vedea

Hetma

Hetma reprezintă un proiect ambițios menit să vină în întâmpinarea tuturor proiectelor de instalații pentru construcții și cu misiunea de a trasa direcții de acțiune viabile și potrivite cadrului actual.

Website Honterus
Scrollează

Honterus Gemeinde

Sunt o parohie protestantă a Confesiunii din Augsburg

Website Kuziini
Scroll pentru a vedea

Kuziini

Atunci când viziunea ta întâlnește materiale de top și o execuție impecabilă, rezultatul este de neegalat.

Website Foodsafety
Scrollează

Centrul Național de Cercetări Științifice pentru Siguranța Alimentară

Prin laboratoarele de controlul calităţii, siguranţă şi securitate alimentară, pot deservi deopotrivă firmelor româneşti de profil, dar şi organizațiilor naţionale şi internaţionale care au nevoie de expertiză în acest domeniu.

Website DI&A Design
Scroll pentru a vedea

DI&A Design

DI&A Design, Consulting S.R.L. a debutat pe piața proiectării în anul 2012 la nivel de Start-up. De la acea dată compania a crescut continuu prin ridicarea nivelului tehnic și a volumului de proiecte de structuri abordate, astfel devenind un partener important în sectorul proiectării de structuri pentru construcții.

Website Dr. TOMA
Scrollează

Dr. Dorin TOMA

Profesionalismul, experiența și dedicarea în domeniul Urologic sunt principiile care îl ghidează în activitatea profesională și, implicit, în relația cu oamenii care apelează la serviciile domnului doctor.

Website Activ Insurance
Scroll pentru a vedea

Activ Insurance

Primești informații valoroase pentru a face față neprevăzutului și afli la timp care sunt cele mai mari schimbări legislative din domeniu.

Website Brașoveanu Dan
Scrollează

Brașoveanu Dan

design interior rezidențial și comercial

Website Allcert
Scroll pentru a vedea

ALLCERT

Furnizează servicii profesionale de evaluare a conformității in domeniul sistemelor de management

Website Medisiima
Scrollează

Medissima

Calitatea îngrijirii pe care o oferă pacienților lor are la bază respectul pentru fiecare persoană și pasiunea pentru muncă. Au toate instrumentele necesare și personalul calificat în aplicarea celor mai inovative tratamente.

Website EZ PROJECT
Scroll pentru a vedea

EZ PROJECT

EZ Project AG a apărut din pasiunea, voința și efortul susținut a doi ingineri care și-au dedicat cunoștințele găsirii de soluții complexe în domeniul instalațiilor pentru construcții.

Website Medicalma Vision
Scrollează

Clinica Medicalma Vision

Alegerea pentru oftalmologie a izvorât din pasiunea pentru zâmbetele și recunoștința oamenilor atunci când reușești să îi ajuți să vadă bine, simțul vizual fiind cel mai important simț al omului și putem spune că de el depind toate celelalte simțuri, iar apoi, prin ambiție, dăruire, multă muncă și perseverență, au câștigat prietenia și încrederea miilor de pacienți care le-au trecut pragul..

Website Neurofeedback
Scroll pentru a vedea

Neurofeedback București

Remodelează-ți creierul și transformă-ți viața prin NEUROFEEDBACK, sub coordonarea Deliei Rus, specialist cu peste 25 de ani de experiență medicală!

Website Italinox
Scrollează

Italinox

Cu filiale in 6 orașe din țara, și stocuri totalizând peste 3000 tone, Italinox Romania este cel mai mare distribuitor de semifabricate din oțel inoxidabil din România, acoperind prin depozitele proprii tot teritoriul țării.

Website Metroul SA.
Scroll pentru a vedea

Metroul S.A.

Adoptă cele mai noi tehnologii de lucru pentru a determina timpul să lucreze în folosul proiectului. Echipa de pionierat o completează cu personal de calitate, astfel încât rezultatul muncii să aducă plusvaloare Clientului și să creeze în piață conexiuni pozitive.

Website TPScom
Scrollează

TPScom

O societate cu capital integral privat romanesc, înființată in 1993 din dorința de a fi un jucător pe piața pieselor forjate. Răspund in totalitate cererii in domeniu care impune pe de o parte economie de material, iar pe de alta parte creștere a calității.

Website Arcad Expert
Scroll pentru a vedea

Arcad Expert

De mai bine de 10 ani ajută afacerile oferindu-le servicii de contabilitate și fiscalitate, consultanță și leagă parteneriate de durată cu oameni și povești de business în care cred. Timpul și energia sunt prețioase și e important să le investești în lucrurile cu adevărat importante pentru tine și afacerea ta.

Website salamander
Scrollează

Salamander Scaffolders

În prezent au toate acreditările, ISO9001, ISO14001, ISO18001, Vca1star, nen4400-2; au contracte de colaborare cu firme din țară și din străinătate pentru calificarea personalului și pentru a se ridica la standardele din străinătate.

Website CNMN
Scroll pentru a vedea

CNMN

Centrul Național de Micro și Nanomateriale
Creșterea calităţii vieţii, îmbunătăţirea stării de sănătate și a siguranţei oamenilor, dezvoltarea industrială, a noilor produse și tehnologii, toate au la bază crearea de noi materiale, cu noi funcţionalităţi sau proprietăţi îmbunătăţite.

Website TDC
Scrollează

Totul Despre Cancer

Ca în orice război, informația corectă, completă, primită la timp, este esențială în luarea deciziilor care pot aduce victoria! Și asta se petrece atât în lumea noastră reală, din ce în ce mai puțin receptivă la problemele celuilalt, cât și în mediul virtual, care abundă și se alimentează permanent cu informații de toate felurile.

Website Home Best Decor
Scroll pentru a vedea

Home Best Decor

Home Best Decor se bazează pe aproape două decenii de experiență, având cunoștințe vaste în industria decorațiunilor. Pe parcursul a aproape 20 de ani, portofoliul lor s-a extins, adăugând în fiecare an noi clienți, colaborări cu dezvoltatori imobiliari, arhitecți și designeri de interior.

Website Almi
Scrollează

Almi Ideal Construct

O companie de construcții curajoasă care se implică atât în construcția de locuințe individuale cât și în proiecte gigant precum Pasajul Basarab sau extinderea Aeroportului Henry Coandă.

Un website less is more, ingineresc.
La obiect, fără fluturași și briz briz-uri

Website Eladent
Scroll pentru a vedea

Clinicile Implant Eladent

“Zâmbetul tău. Pasiunea noastră. Viața ta.”
Specialistul lor în implantologie orală are peste 20 de ani de experiență, cu un total de peste 25.000 de implanturi dentare inserate cu succes.

Website EuroMED
Scrollează

EuroMED

Și-au dorit un plus de vizibilitate, vor să se adreseze și celor care caută pe net produsele lor. Au dezvoltat în permanentă gama de produse, căutând să ofere clienților și colaboratorilor produse de o calitate foarte bună la prețuri cât mai avantajoase.
Sunt importatori și distribuitori de produse medicale de peste 20 de ani.

Website Lifttec
Scroll pentru a vedea

LiftTec

De aproape 20 ani, LiftTec oferă servicii complete profesionale pentru utilajele MANITOU, numărând în prezent mai mult de 50 de angajați dintre care mai mult de jumătate sunt dedicați activității de service pe întreg teritoriul țării.

LiftTec Utilaje de Ridicat este leader exclusiv MANITOU în România pentru segmentul de construcții, industrie și domeniul forestier.

Website SmartWrap
Scrollează

Smart Wrap

Misiunea lor?
Să ofere companiilor soluții personalizate de ambalaje flexibile, inovatoare, care să integreze cele 4 criterii esențiale de performanță: economic, eficient, ecosustenabil și easy to apply. Construiesc parteneriate strategice sustenabile pe termen lung cu furnizorii și clienții și educă permanent piața pentru progres.

Website Restaurant Berbec
Scroll pentru a vedea

Restaurant Berbec

E genul de restaurant care ia online-ul în serios și care a transformat rapid perioada aceasta într-o oportunitate. Și-au propus:

  • să-și crească numărul de comenzi online
  • să livreze atât preparate a la carte cât și specialități adaptate la cerințele clienților
Website IWF
Scrollează

International Work Finder

Datorită lor devine mai simplu și mai rapid să recrutezi personal asiatic.
O echipă de specialiști în domeniu recrutării, care se diferențiază prin eficiența și suportul oferit pe tot parcursul colaborării.

Website Das Fort
Scroll pentru a vedea

Das Fort Boutique

Das Fort, un hotel de lux de tip boutique, care vă oferă o senzație de atemporalitate care nu poate fi reprodusă. Experiența trăită aici este cât se poate de spectaculoasă.
O alee pietruită te conduce spre cele trei case săsești pline de istorie, renăscute în cea mai frumoasă formă a lor: cărămizi și grinzi autentice, tavane pictate, sobe, lăzi de zestre, lemn vechi amestecat subtil cu materiale moderne.

Website CIB
Scrollează

Campioni în business

Campioni în Business este un program dedicat antreprenorilor români care descoperă, selectează, premiază și promovează cei mai performanți oameni de afaceri din România.
La ce le folosește noul website?!

  • O imagine modernizată, fresh
  • Un plus de eficiență în gestionarea evenimentelor.
Website WELL UP
Scroll pentru a vedea

WELL UP

Well Up este locul în care găsești toate resursele de care ai nevoie pentru a-ți redefini corpul. Vei obține rezultatele pe care le aștepți prin antrenamente periodice, consultanță cu specialiști și programe de corectură posturală.

Website Icoanei Gardens
Scrollează

Icoanei Gardens

O echipă de profesioniști extrem de calificați care activează de mai bine de 15 ani pe piețele rezidențiale spaniole și românești, fiind recunoscută ca punct de referință în domeniul imobiliar.

Website Teutsch Services
Scroll pentru a vedea

Teutsch Services

Sunt specializați pe servicii de consultanță și audit în domeniile de protecția datelor și securitatea informației, cu o experiență de peste 10 ani. Lucrează în majoritatea industriilor, atât pentru companii mici și mijlocii, cât și pentru grupuri corporative multinaționale.

Dacris

Echipamente pentru inducția fast food

Mai multe detalii

Meditrent

Clinică Stomatologică

Mai multe detalii

Komarom

Fii parte din succesul nostru

Mai multe detalii

#Tudoroiu

Fotografie, Aventuri Și Păreri Neavizate

Mai multe detalii

Homing Properties

Building Excellence

Mai multe detalii

Besmax

Concierge Medical

Mai multe detalii

Kineto Med Târgoviște

Centru de recuperare

Mai multe detalii

Top Roofing

Acoperișuri de calitate

Mai multe detalii

Bahá’í România

Adunarea Spirituală

Mai multe detalii

Atelier68

Proiectăm ideile tale

Mai multe detalii

Dentexcela

Clinică Stomatologică

Mai multe detalii

HTO

Architecture & Engineering

Mai multe detalii

Lina Zebian

Hypnosis and Coaching

Mai multe detalii

Era Dent

Clinică Stomatologică

Mai multe detalii

Asociația Prematurilor

Rescriem viitorul copiilor născuți preamtur

Mai multe detalii

Hotel Central

Hotel, Restaurant & Bar

Mai multe detalii

Interdiligence

Challenges. Solutions.

Mai multe detalii

Romenergy

Soluții inteligente pentru sistemele de abur

Mai multe detalii

Target HR

Agenție de Resurse Umane

Mai multe detalii

Lumi Starlight

Astrologie, Cărți Tarot, Oracol

Mai multe detalii

Funerare Stoica

Servicii funerare de top

Mai multe detalii

Two Penguins One Dream

Blog de călătorii

Mai multe detalii

Dial SRL

Producător panouri și plase de gard

Mai multe detalii

Business Mentoring House

Școală de Business

Mai multe detalii

Building Control

Specialiști în sisteme de automatizare pentru clădiri

Mai multe detalii

Aliz Kosza

Business Mentor

Mai multe detalii

Bucur Obor

Destinația comercială accesibilă oricui

Mai multe detalii

Elma Farm

Rețea de farmacii

Mai multe detalii

Allied Engineers

Expertiză și consultanță în construcții

Mai multe detalii

Rohde & Schwarz Topex

Mission Critical and Enterprise Solutions

Mai multe detalii