Portofoliu Website

Website Biserica Neagră
Scroll pentru a vedea

Biserica Neagră

Cine a fost la Brașov știe că Biserica Neagră este simbolul orașului. Și nu o știe fiindcă i-ar fi spus-o cineva, ci fiindcă atunci când vezi Biserica Neagră înțelegi acest lucru cu inima. Imaginea ei e copleșitoare, ți se întipărește pe retină și îți coboară în suflet pentru totdeauna.

Website CI Transilvania
Scrollează

Centrul de Implantologie Transilvania

Sunt o echipă dedicată formată din medici specialiști care aduc laolaltă profesionalism, empatie și perseverență pentru a oferi cele mai bune tratamente de implantologie dentară și stomatologie, adaptate nevoilor fiecărui pacient.

Website Artesana
Scroll pentru a vedea

Artesana

Ieșiți din tiparul antreprenorilor români clasici, Alina și Daniel Donici știau că au ceva unic, ceva valoros. Erau interesați cum să facă lucrurile ca la carte în lumea branding-ului și a marketingului, cu poziționare și cercetări de piață.

Website Cont'act Expert
Scrollează

CONT’ACT EXPERT

In fiecare zi sunt mai buni si reușesc să se perfecționeze serviciile în materia consultantei si expertizei contabile. Întrucât tot timpul răspund provocărilor, CONT’ACT EXPERT s-a perfecționat în mai multe domenii în care activează clienții lor.

Website Hetma
Scroll pentru a vedea

Hetma

Hetma reprezintă un proiect ambițios menit să vină în întâmpinarea tuturor proiectelor de instalații pentru construcții și cu misiunea de a trasa direcții de acțiune viabile și potrivite cadrului actual.

Website Medicalma Vision
Scrollează

Clinica Medicalma Vision

Alegerea pentru oftalmologie a izvorât din pasiunea pentru zâmbetele și recunoștința oamenilor atunci când reușești să îi ajuți să vadă bine, simțul vizual fiind cel mai important simț al omului și putem spune că de el depind toate celelalte simțuri, iar apoi, prin ambiție, dăruire, multă muncă și perseverență, au câștigat prietenia și încrederea miilor de pacienți care le-au trecut pragul..

Website My Motric
Scroll pentru a vedea

My Motric

Un antrenament adaptat în totalitate nevoilor și corpului tău. Ei cred în activitatea fizică realizată cu plăcere și în concordanță cu mișcările naturale ale organismului printr-un workout care te vindecă.

Website Italinox
Scrollează

Italinox

Cu filiale in 6 orașe din țara, și stocuri totalizând peste 3000 tone, Italinox Romania este cel mai mare distribuitor de semifabricate din oțel inoxidabil din România, acoperind prin depozitele proprii tot teritoriul țării.

Website Metroul SA.
Scroll pentru a vedea

Metroul S.A.

Adoptă cele mai noi tehnologii de lucru pentru a determina timpul să lucreze în folosul proiectului. Echipa de pionierat o completează cu personal de calitate, astfel încât rezultatul muncii să aducă plusvaloare Clientului și să creeze în piață conexiuni pozitive.

Website TPScom
Scrollează

TPScom

O societate cu capital integral privat romanesc, înființată in 1993 din dorința de a fi un jucător pe piața pieselor forjate. Răspund in totalitate cererii in domeniu care impune pe de o parte economie de material, iar pe de alta parte creștere a calității.

Website Arcad Expert
Scroll pentru a vedea

Arcad Expert

De mai bine de 10 ani ajută afacerile oferindu-le servicii de contabilitate și fiscalitate, consultanță și leagă parteneriate de durată cu oameni și povești de business în care cred. Timpul și energia sunt prețioase și e important să le investești în lucrurile cu adevărat importante pentru tine și afacerea ta.

Website salamander
Scrollează

Salamander Scaffolders

În prezent au toate acreditările, ISO9001, ISO14001, ISO18001, Vca1star, nen4400-2; au contracte de colaborare cu firme din țară și din străinătate pentru calificarea personalului și pentru a se ridica la standardele din străinătate.

Website CNMN
Scroll pentru a vedea

CNMN

Centrul Național de Micro și Nanomateriale
Creșterea calităţii vieţii, îmbunătăţirea stării de sănătate și a siguranţei oamenilor, dezvoltarea industrială, a noilor produse și tehnologii, toate au la bază crearea de noi materiale, cu noi funcţionalităţi sau proprietăţi îmbunătăţite.

Website TDC
Scrollează

Totul Despre Cancer

Ca în orice război, informația corectă, completă, primită la timp, este esențială în luarea deciziilor care pot aduce victoria! Și asta se petrece atât în lumea noastră reală, din ce în ce mai puțin receptivă la problemele celuilalt, cât și în mediul virtual, care abundă și se alimentează permanent cu informații de toate felurile.

Website Home Best Decor
Scroll pentru a vedea

Home Best Decor

Home Best Decor se bazează pe aproape două decenii de experiență, având cunoștințe vaste în industria decorațiunilor. Pe parcursul a aproape 20 de ani, portofoliul lor s-a extins, adăugând în fiecare an noi clienți, colaborări cu dezvoltatori imobiliari, arhitecți și designeri de interior.

Website Almi
Scrollează

Almi Ideal Construct

O companie de construcții curajoasă care se implică atât în construcția de locuințe individuale cât și în proiecte gigant precum Pasajul Basarab sau extinderea Aeroportului Henry Coandă.

Un website less is more, ingineresc.
La obiect, fără fluturași și briz briz-uri

Website Eladent
Scroll pentru a vedea

Clinicile Implant Eladent

“Zâmbetul tău. Pasiunea noastră. Viața ta.”
Specialistul lor în implantologie orală are peste 20 de ani de experiență, cu un total de peste 25.000 de implanturi dentare inserate cu succes.

Website EuroMED
Scrollează

EuroMED

Și-au dorit un plus de vizibilitate, vor să se adreseze și celor care caută pe net produsele lor. Au dezvoltat în permanentă gama de produse, căutând să ofere clienților și colaboratorilor produse de o calitate foarte bună la prețuri cât mai avantajoase.
Sunt importatori și distribuitori de produse medicale de peste 20 de ani.

Website Lifttec
Scroll pentru a vedea

LiftTec

De aproape 20 ani, LiftTec oferă servicii complete profesionale pentru utilajele MANITOU, numărând în prezent mai mult de 50 de angajați dintre care mai mult de jumătate sunt dedicați activității de service pe întreg teritoriul țării.

LiftTec Utilaje de Ridicat este leader exclusiv MANITOU în România pentru segmentul de construcții, industrie și domeniul forestier.

Website SmartWrap
Scrollează

Smart Wrap

Misiunea lor?
Să ofere companiilor soluții personalizate de ambalaje flexibile, inovatoare, care să integreze cele 4 criterii esențiale de performanță: economic, eficient, ecosustenabil și easy to apply. Construiesc parteneriate strategice sustenabile pe termen lung cu furnizorii și clienții și educă permanent piața pentru progres.

Website Restaurant Berbec
Scroll pentru a vedea

Restaurant Berbec

E genul de restaurant care ia online-ul în serios și care a transformat rapid perioada aceasta într-o oportunitate. Și-au propus:

  • să-și crească numărul de comenzi online
  • să livreze atât preparate a la carte cât și specialități adaptate la cerințele clienților
Website IWF
Scrollează

International Work Finder

Datorită lor devine mai simplu și mai rapid să recrutezi personal asiatic.
O echipă de specialiști în domeniu recrutării, care se diferențiază prin eficiența și suportul oferit pe tot parcursul colaborării.

Website Das Fort
Scroll pentru a vedea

Das Fort Boutique

Das Fort, un hotel de lux de tip boutique, care vă oferă o senzație de atemporalitate care nu poate fi reprodusă. Experiența trăită aici este cât se poate de spectaculoasă.
O alee pietruită te conduce spre cele trei case săsești pline de istorie, renăscute în cea mai frumoasă formă a lor: cărămizi și grinzi autentice, tavane pictate, sobe, lăzi de zestre, lemn vechi amestecat subtil cu materiale moderne.

Website CIB
Scrollează

Campioni în business

Campioni în Business este un program dedicat antreprenorilor români care descoperă, selectează, premiază și promovează cei mai performanți oameni de afaceri din România.
La ce le folosește noul website?!

  • O imagine modernizată, fresh
  • Un plus de eficiență în gestionarea evenimentelor.
Website Teutsch Services
Scroll pentru a vedea

Teutsch Services

Sunt specializați pe servicii de consultanță și audit în domeniile de protecția datelor și securitatea informației, cu o experiență de peste 10 ani. Lucrează în majoritatea industriilor, atât pentru companii mici și mijlocii, cât și pentru grupuri corporative multinaționale.

Website Icoanei Gardens
Scrollează

Icoanei Gardens

O echipă de profesioniști extrem de calificați care activează de mai bine de 15 ani pe piețele rezidențiale spaniole și românești, fiind recunoscută ca punct de referință în domeniul imobiliar.

Clinicile Dr. Leahu

Clinici Stomatologice

Mai multe detalii

Meditrent

Clinică Stomatologică

Mai multe detalii

Komarom

Fii parte din succesul nostru

Mai multe detalii

#Tudoroiu

Fotografie, Aventuri Și Păreri Neavizate

Mai multe detalii

Homing Properties

Building Excellence

Mai multe detalii

Besmax

Concierge Medical

Mai multe detalii

Kineto Med Târgoviște

Centru de recuperare

Mai multe detalii

Top Roofing

Acoperișuri de calitate

Mai multe detalii

Bahá’í România

Adunarea Spirituală

Mai multe detalii

Atelier68

Proiectăm ideile tale

Mai multe detalii

Dentexcela

Clinică Stomatologică

Mai multe detalii

HTO

Architecture & Engineering

Mai multe detalii

Lina Zebian

Hypnosis and Coaching

Mai multe detalii

Era Dent

Clinică Stomatologică

Mai multe detalii

Asociația Prematurilor

Rescriem viitorul copiilor născuți preamtur

Mai multe detalii

Hotel Central

Hotel, Restaurant & Bar

Mai multe detalii

Interdiligence

Challenges. Solutions.

Mai multe detalii

Romenergy

Soluții inteligente pentru sistemele de abur

Mai multe detalii

Target HR

Agenție de Resurse Umane

Mai multe detalii

Lumi Starlight

Astrologie, Cărți Tarot, Oracol

Mai multe detalii

Funerare Stoica

Servicii funerare de top

Mai multe detalii

Two Penguins One Dream

Blog de călătorii

Mai multe detalii

Dial SRL

Producător panouri și plase de gard

Mai multe detalii

Business Mentoring House

Școală de Business

Mai multe detalii

Building Control

Specialiști în sisteme de automatizare pentru clădiri

Mai multe detalii

Aliz Kosza

Business Mentor

Mai multe detalii

Bucur Obor

Destinația comercială accesibilă oricui

Mai multe detalii

Elma Farm

Rețea de farmacii

Mai multe detalii

Allied Engineers

Expertiză și consultanță în construcții

Mai multe detalii

Rohde & Schwarz Topex

Mission Critical and Enterprise Solutions

Mai multe detalii

Dacris

Echipamente pentru inducția fast food

Mai multe detalii