Fraud Blocker

Consideri că ai un conținut greu de găsit de persoanele interesate?
Îți dorești ca oamenii să rămână mai mult timp pe site-ul tău și să nu îl părăsească aproape imediat?

Dacă răspunul este „Da” la ambele întrebări atunci:

Cere un audit profesional și află cum îți poți îmbunătăți performanțele, crește vânzările și optimiza rata de conversie pentru website-ul tău!

Ce vom analiza

null

Designul şi structura

Un redesign sau un design atragător va îmbunătăţi şi aspecte precum rapiditatea, eficienţa şi consistenţa site-ului tău. În acelaşi timp este la fel de important ca design-ul să fie gândit ţinând cont de funcţionalitate, nesacrificând-o doar de dragul aspectului.
null

Conținutul

Originalitatea și autenticitatea materialelor sunt factorii-cheie, pentru un site care convertește rapid și bine. Fie că discutăm despre texte sau despre fotografii și filmulețe, conținutul pe care tu îl folosești trebuie să fie de cea mai bună calitate, să fie evocator și să comunice eficient mesajul dorit.
null

Funcționalitatea

Dacă vrei ca prin intermediul site-ului tău clienţii să poată efectua şi comenzi online sau să îşi expună părerile cu privire la produse sau servicii, paginile web ale site-ului tău trebuie să ofere aceste servicii într-un mod cât mai plăcut şi cât mai intuitiv.
null

Elementele de conversie

Este bine de organizat site-ul astfel încat utilizatorii să știe că site-ul nu oferă doar informaţie, dar şi elemente care pot fi cumpărate. O chemare la acțiune eficient construită va avea aceleaşi rezultate ca o reclamă afișată într-un magazin care creează impulsul de a cumpăra.
null

Dispozitivele mobile

Statisticile spun că 61% din vizitatori abandonează site-ul dacă întâmpina dificultăţi în utilizarea acestuia. O experiență îmbunătățită de navigare înseamnă timp mai mult petrecut pe site-ul tău și, implicit, conversii mai mari pentru afacerea ta.
null

Timpul de încărcare

Reducerea timpului de încărcare la 3 secunde crește profitul cu 7-12%. Datorită vitezei optime de încărcare a website-ului, a imaginilor și a textului sau a oricărui element din magazin. Paginile care au o viteză mai bună de încărcare sunt evidențiate de Google.
Solicită ofertă!
Îți răspundem în aceeași zi.

De ce este important pentru tine

Ca să afli dacă site-ul tău este vulnerabil, mobile-friendly, optimizat pentru motoarele de căutare și pentru vânzări online, accesibil tuturor vizitatorilor și conformitate cu ultimele standarde W3C
Pentru  a identifica potențialele obstacole, care stau în calea performanței site-ului tău
Auditul web furnizează recomandări amănunțite de design, funcționalitate, tipologii de conținut, UX și un plan care sprijină nevoile și obiectivele business-ului tău
Auditul îți permite să definești obiective concrete (KPI’s), care joacă un rol fundamental în personalizarea campaniilor de marketing și  în creșterea ratei de conversie (CRO)

Ce urmează să primești

null

Health Check

Listă cu cele mai importante lucruri care trebuie să fie corecte pe site.
null

Analiza designului și structurii paginilor

Punctele forte și punctele slabe alte modului în care este dezvoltat site-ul.
null

Analiză Conținut

Ne asigurăm că aveţi conținut unic, original și valoros.
null

Usability și Elemente de conversie

Browsing în siguranță, validări CSS și HTML, formulare și butoane Call To Action
null

Analiza timpului de încărcare

Privire de ansamblu asupra timpului de încărcare

Cere un audit profesional

Am nevoie de un audit

Cum lucrăm

Emiral este agenția de marketing digital care face afacerile cu potențial de dezvoltare să devină atractive și performante online. Suntem un ONE STOP SHOP – partenerul tău de business pe termen lung, de la care primești tot ce ai nevoie ca tu să vinzi online.