17 sfaturi despre Email Marketing pentru a câștiga clienți (partea I)

Bună! Sunt aici să îți prezint 17 „secrete” importante despre felul în care poți câștiga foarte mulți clienți noi prin intermediul emailurilor.

Ai gândit de sute de ori strategia de Email Marketing.

Ai planificat cu atenție mesajul.

Ai ales cu atenție fiecare cuvânt și ai lustruit fiecare propoziție.

Apoi ai trimis mesajul miilor de oameni și ai așteptat nerăbdător ca miile de cititori să intre pe site și apoi să-ți devină clienți fideli pe viață.

Dar realitatea a fost diferită de ceea ce ți-ai imaginat și rezultatele muncii tale te-au dezamăgit.

Dar acea dezamăgire te-a adus în fața acestui articol care îți dezvăluie tehnicile necesare pentru a scrie emailul care să-ți aducă rezultatele la care ai sperat. Ești pregătit?

email-marketing-2

Crează un design mai simplu și urmează următoarele 8 sfaturi! De azi începi să trimiți emailuri prietenoase, pe care utilizatorii să le aștepte cu nerăbdare!

 1. Folosește-te de puterea cuvintelor! Cuvintele care activează simțurile și emoțiile atrag atenția oamenilor și, de cele mai multe ori, îi fac pe aceștia să citească emailul.

 2. Promite-le ceva bun! Dacă oamenii știu că vor învăța ceva care-i va face mai fericiți, mai informați sau mai bogați, atunci ei vor citi mai mult, cu mai multă plăcere.

 3. Recompensează-i că te-au citit! Împărtășește cu ei un sfat valoros! Fă-i să zâmbească! Inspiră-i!

 4. Fi-i de partea lor! Amintește-le că nu sunt singuri într-o anumită problemă. Tu înțelegi lupta pe care ei o duc și îi vei ajuta la nevoie.

 5. Fă mesajul să pară cât mai natural! Nu repeta numele utilizatorului de prea multe ori!

 6. Fii de încredere! Lasă-i pe oameni să știe despre lucrurile pe care le aștepți de la ei. Mesajele legate de vânzări vor face parte din strategia ta de Email Marketing. Trebuie doar să le prezinți lucrurile clar.

 7. Fă-te util! Nu trimite emailuri doar când ai nevoie de ceva! Ajută-i cu informații, fii generos, fii un prieten adevărat!

 8. Folosește o adresă de email cu numele tău real! Oferă transparență totală! Lasă-i să te caute pe Google și să aibă acces la informații legate de reputația ta!

  new-balance-newsletter

  Vezi ultimele articole sport de la New Balance!

  Beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT până pe 30 Noiembrie 2015!

  Cum îi faci să citească emailurile?

  Cele mai multe emailuri ajung în același loc cu alte zeci de emailuri (printre care și multe emailuri neinteresante și plictisitoare) și se pierd în haosul din cutiile poștale.

  Cum scrii un titlu de email (subiect) foarte atractiv care să-i facă pe oameni să-l deschidă? Iată câteva sfaturi în acest sens:

 9. Nu mai risipi timpul oamenilor! Trimite emailuri doar atunci când ai ceva important de zis!

 10. Încetează să te mai adresezi listei tale de abonați! Scrie emailul ca și cum ar fi destinat unei singure persoane! Asta va face ca mesajul tău să pară mult mai personal.

 11. Folosește un număr!

 12. Fă-i curioși!

 13. Nu face pe deșteptul! Mesajul trebuie să fie foarte bine explicat, în puține cuvinte și foarte ușor de înțeles.

 14. Experimentează! Îndrăznește să fii diferit, încearcă ceva nou!

 15. Învață de la oamenii de succes! Abonează-te la newslettere și analizează emailurile primite de la cei care te pot învăța mai multe lucruri în acest sens!

 16. Construiește relații cu cititorii prin intermediul emailurilor!

 17. Oferă-le posibilitatea să-ți trimită întrebări la care să le răspunzi!

Mâine, vei putea citi partea a doua a acestui articol în care vei afla cum să scrii efectiv emailul potrivit și cum să vinzi prin acest canal de comunicare!