Cum funcționează Site-ul SMART și cum îți propulsează compania către succes?

Acum 10 ani, când a luat ființă Emiral Media, site-ul era privit ca un produs. Antreprenorii „făceau comandă” de site și erau liniștiți că au o carte de vizită undeva pe internet, vizualizată din când în când de câte un trecător curios.

În timp, managerii de vânzări și-au dat seama că o astfel de prezentare nu este atât de valoroasă dacă nu atrage clienți, nu crește vânzările, nu crește valoarea percepută a produselor și așa mai departe. Așadar, am creat Soluția SMART.

Cu Soluţia SMART obţii cele 3 lucruri de bază pe care şi le doreşte orice antreprenor experimentat:

 • Notorietatea brandului (însușirea de a fi foarte cunoscut ca brand);
 • Clienții fideli, care te recomandă;
 • Fluxul continuu, ascendent de clienți noi.

Primul pas spre a obține toate (sau oricare dintre) cele 3 lucruri este Site-ul SMART.

Cele mai importante calități ale acestui mecanism inteligent sunt următoarele:

1. Este construit în funcție de nevoile afacerii tale

Ce facem concret?

 • Creăm un brief cu date despre companie și produs;
 • Definim publicul țintă împreună cu tine;
 • Analizăm concurența;
 • Îți oferim un set de recomandări cu tehnici și strategii testate în domeniul tău de activitate, care cresc garantat performanțele brandului tău.

2. Este gata de promovare (Digital Advertising Ready)

Ce facem concret?

 • Integrăm site-ul cu Open Graph Protocol – Optimizăm site-ul pentru distribuirea conținutului pe rețelele sociale, într-un format care să le ofere fanilor cea mai captivantă experiență.
 • Etichetăm site-ul pentru remarketing – Campania de Google AdWords Remarketing este opțiunea perfectă atunci când dorim să difuzăm anunțurile către utilizatorii care au mai accesat site-ul tău. Cu Remarketing Code putem crea liste cu utilizatorii care au vizitat o anumită pagină, care accesează cea mai populară categorie de produse ș.a.m.d (ulterior, ne putem adresa doar persoanelor din lista care ne interesează cel mai mult).
 • Thank You Page – De fiecare dată când un utilizator completează un anumit formular (de abonare la newsletter, pentru descărcarea unui document), el este redirecționat către o pagină de mulțumire, iar tu ești informat că persoana respectivă a finalizat procesul.
 • Creăm pagini de conversie – Pagina de conversie pune în valoare un anumit produs/serviciu sau o anumită ofertă și conține funcționalități specifice (cu eficiență demonstrată în domeniul tău de activitate) pentru ca tu să obții cereri de ofertă și date de contact de la cât mai mulți potențiali clienți. Astfel, îți crești atât baza de contacte, cât și vânzările.

3. Convertește foarte bine

Ce facem concret?

 • Optimizăm timpul de încărcare.
 • Realizăm un design atractiv, structură clară și navigare intuitivă.
 • Setăm obiective în Google Analytics – Această opțiune îți oferă posibilitatea de a monitoriza activitatea utilizatorilor pe fiecare pagină sau element care ne interesează. Astfel, vom ști care este butonul sau pagina de produs care generează cele mai multe cereri de ofertă, care sunt paginile pe care vizitatorii petrec cel mai mult timp, care sunt paginile cel mai des vizualizate ș.a.m.d.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, vreau să-ți mai spun că Dezvoltarea Businessului cu Site-ul SMART are trei etape importante:

 1. Crearea Site-ului SMART,
 2. Administrarea SMART (care include înregistrarea video a activității vizitatorilor pe site, monitorizarea acestora și optimizarea paginilor în funcție de comportamentul lor, plus multe alte activități explicate aici),
 3. Promovarea SMART.

Alege SMART! Fă și tu trecerea de la Site de Prezentare la cea mai rapidă metodă de dezvoltare a afacerii tale!