Fraud Blocker

5 motive pentru ședințe foto profesionale

Așa cum spuneam și în articolele precedente, imaginea este primul pas în contactul cu potențialul client sau partener, deci este și primul pas în decizia de achiziție. În funcție de modul în care este realizată, aceeași imagine poate crește sau coborî prezența în piață a unui produs sau a unei companii. Iată de ce, indiferent de mărimea sau tipul afacerii, ideea de ședințe foto profesionale a depășit stadiul de capriciu, devenind absolut necesară. Care ar fi, pe scurt, motivele pentru care ar trebui apelat la acest tip de servicii?

Primele 5 (dar nu și singurele) în cele ce urmează.

1. O companie înseamnă echipa din spatele ei. Oricărei afaceri îi trebuie dat un chip, iar acesta este reprezentat de echipa care pune umărul zi de zi la buna derulare a lucrurilor.

2. Un management vizibil este de încredere. În ziua de azi criteriile în căutarea partenerilor de afaceri potriviți a depășit de mult sfera strictă a aptitudinilor profesionale. Felul în care se prezintă managementul unei companii este de multe ori definitoriu în demararea parteneriatelor de lungă durată. Astfel că, sedințele foto profesionale sunt în acest caz un pas nu numai important dar necesar.

3. Un conținut bun trebuie însoțit de o imagine pe măsură. Degeaba compania ta realizează cele mai spectaculoase evenimente, închiriază cele mai adecvate spații comerciale sau confecționează cele mai la modă haine, dacă toate acestea nu sunt surprinse în imagini menite să le pună în valoare.

4. Campanii de comunicare eficiente. Imaginile realizate în cadrul ședințelor foto profesionale vor fi utilizate de asemenea în cadrul campaniilor de comunicare derulate de companie concretizate în flyere, broșuri, afișe, panotaj outdoor sau indoor și multe altele.

5. În final – o imagine profesională convinge. Fie că este vorba de un produs, un serviciu, o companie, imaginea este de bază în construirea unei poziționări competitive în cadrul pieței.

Concluzionând, în acest caz sintagma „O imagine face cât o mie de cuvinte” își va căpăta mai degrabă înțelesul în„O imagine profesională poate fi baza a o mie de vânzări”. Iar pentru a spera și mai ales pentru a realiza mult doritele vânzări, trebuie ca în permanență să ținem pasul cu schimbările din piață, să fim mereu în fața concurenței și mai ales trebuie să intuim și să anticipăm dorințele clientului. Imaginea impecabilă a companiei și a produselor, ca rezultat al unor ședințe foto profesionale, este doar un prim pas în realizarea acestui deziderat. Alăturând un conținut competitiv și o prezență online activă succesul nu pare chiar atât de departe, nu?

P.S. Ați văzut serviciile de ședințe foto profesionale oferite de Emiral Media?

 

Sursă foto:
Adrian van Leen for openphoto.net CC:PublicDomain